Ryzen 5 3600X ve RX570 Darboğaz Yapar mı?

• Konuyu başlatan amoorf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.678

amoorf

Hectopat
Merhaba, Facebook üzerinde canlı yayın yapmaktayım.
Yeni bilgisayar toplayacağım dan sizlerin de bilgisine ihtiyacım var.
Kasa bileşenlerini aşağıya yazıyorum, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1- ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 AM4 DDR4 4400 MHz ATX Anakart
2- AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz 32MB
3- Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX570 8 GB OC 256Bit DDR5
4- G.Skill Trident Z 16 GB (2x8GB) 3600MHz

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız bu sisteme aşırı düşük kalmış, bence ekran kartınızı bütçeniz var ise minimum 1660s ve 1660ti olarak değiştirmelisiniz. İşlemciniz 2080ti da 5700xtde çok rahat oynatır darboğaz yapmaz. O bahsettiğiniz işlemci gerçekten çok güçlü

Umarım ekran kartını yazarken bir sıfırı eksik yazmışsınızdır. Ekran kartı bu sistem için çok güçsüz kalmış. Darboğaz yapmaz bu arada RX 5700 de 570 de.
Merhaba, yorum için teşekkür ederim :) hayır doğru yazdım. Ama konuya eklemeyi unutmuşum, hali hazır da kullandığım ekran kartı ile devam edeceğim.
Ekran kartınız bu sisteme aşırı düşük kalmış, bence ekran kartınızı bütçeniz var ise minimum 1660s ve 1660ti olarak değiştirmelisiniz. İşlemciniz 2080ti da 5700xtde çok rahat oynatır darboğaz yapmaz. O bahsettiğiniz işlemci gerçekten çok güçlü
Merhaba, yorum için teşekkür ederim. Maalesef şuan bütçeye ek yapamıyorum. Hali hazır da kullandığım ekran kartı olduğundan, böyle bir sistem düşündüm. Darboğaz yapar mı sizce şuan da ki sistem?

Her şey gayet güzel bence bende RX 570 ve Ryzen 5 3600 kullanıyorum gayet memnunum eğer alırsan bir sorun yaşamayacaksın. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı