Dun 2600X işlencimi 2. el olarak satıp yeni aldıgım 3600X işlemciyi takip bilgisayari actim. Windows'a girerken bir pencerenin altinda ufak yuvarlak sey yarim saniye dönüp Windows'un açılmasi gerek ama o yuvarlak devamlı dönüyor. Windows'a hicbir sekilde giremiyorum. Windows'u yeniden kurup tüm programlari guncellemeleri oyunlari vs. kurdum kullanmaya basladim. Windows en son guncellemesini arka plandan indirip bilgisayara restart attıktan sonra gene ayni problemi yasadim.
Anakartimin BIOS'unu işlemciyi değiştirmeden önce Ryzen 3000 islemcileri icin uyumlu son sürümüyle de güncelledim.
Not. BIOS'a girmede problem yok
Birkac restarttan sonra Windows kurtarma bölumü cikiyor ama hicbir şey kurtarmiyor.
RAM'lari tek tek sokup tekrar taktim tum slotlarda denedim yine bir sey degismedi.
Bunu da bir şeyler uyandirir diye ekleyeyim. İlk Windows'u kurduktan sonra PUBG'yi yükledim, FPS 130'lardan 200'lere cikti ama sik sık takılma yaparak oynadim, problem bunla da ayni sebep olabilir.
1 saat sonraki son Windows güncellemede tekrar Windows'a giremedim tabi.
Aklima gelenler bunlar, yardimci olursaniz cok minnettar kalirim.
Bilgisayar bilesenleri sunlar;
Anakartimin BIOS'unu işlemciyi değiştirmeden önce Ryzen 3000 islemcileri icin uyumlu son sürümüyle de güncelledim.
Not. BIOS'a girmede problem yok
Birkac restarttan sonra Windows kurtarma bölumü cikiyor ama hicbir şey kurtarmiyor.
RAM'lari tek tek sokup tekrar taktim tum slotlarda denedim yine bir sey degismedi.
Bunu da bir şeyler uyandirir diye ekleyeyim. İlk Windows'u kurduktan sonra PUBG'yi yükledim, FPS 130'lardan 200'lere cikti ama sik sık takılma yaparak oynadim, problem bunla da ayni sebep olabilir.
1 saat sonraki son Windows güncellemede tekrar Windows'a giremedim tabi.
Aklima gelenler bunlar, yardimci olursaniz cok minnettar kalirim.
Bilgisayar bilesenleri sunlar;
- MSI B350M GAMING Plus 3200+ anakart
- MSI Gaming X 1080 Ti ekran kartı
- Corsair vengence DDR4 3200 MHz 8X2 RAM
- Corsair VS650 PSU
- Toshiba TL200 240 GB SSD
- Seagate 1 TB HDD
Son düzenleyen: Moderatör: