Anakartı X570 Tuf Gaming Plus ya da X570 Aorus Elite yapın. Seçtiğiniz anakartın fiyatına göre VRM yapısı kötü. Bütçe yetiyorsa bellek olarak Trident Z 3600MHz CL16 olursa iyi olur. PSU olarak da Corsair, Seasonic tarzı markalara yönelmenizi öneririm.
Sistem güzel, ama o anakartta kullanılan VRM kalitesi fiyat performans açısından biraz geride gibi.
Bu listenin belki bir yardımı dokunabilir. Yine de sizin tercihiniz, hayırlı olsun .
Önerim ASUS veya GIGABYTE olur. Ya da MSI CARBON modeli.
Onun yanında PSU olarak Seasonic veya Corsair seçmeniz daha garanti olur diye düşünüyorum.
Öncelikle kısa sürede bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Güncel sistemlerde dediğinize bakılırsa gold sertifikalı güç kaynakları daha mantıklı. Benim ekseriyetle merak ettiğim konu işlemci ile ram frekansının uyumu ve bu sistem bana yayın sırasında herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çünkü işlemci özelliklerinde bellek türleri karşılığında resimdeki gibi 3200 Mhz yazmakta fakat seçtiğim ramin frekansı 3600 Mhz
Öncelikle kısa sürede bu kadar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Güncel sistemlerde dediğinize bakılırsa gold sertifikalı güç kaynakları daha mantıklı. Benim ekseriyetle merak ettiğim konu işlemci ile ram frekansının uyumu ve bu sistem bana yayın sırasında herhangi bir sorun teşkil eder mi? Çünkü işlemci özelliklerinde bellek türleri karşılığında resimdeki gibi 3200 Mhz yazmakta fakat seçtiğim ramin frekansı 3600 Mhz
Önemli olan işlemci değil anakart performansı. 3600MHz bakıyorsunuz ama CL değerine de dikkat edin. Sizin baktığınız bellekler CL18 büyük ihtimal. Bütçe yeterliyse 3600MHz CL16 alın. AMD'nin önerdiği en iyi performans veren ideal bellekler bunlar.