Ryzen 5 4500u oyun performansı

LyooneL

Kilopat
i3 6006u 2.00GHz işlemci ile detaylı ayar yapıp 110-70 FPS'lerde oynuyordum lakin harici ekran kartı vardı GT920MX 2 GB GDDR5.
Ryzen 5 4500U bu işlemci sıkıntısız düşük ayar ve unlost ayarları yap oynarsın 90 fps de

Arkadaşlar merhaba Acer Aspire 5 A515-44 A515-44 NX.HW4EY.001 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum fakat bazı kişiler harici ekran kartı olmadıgı için en düşük ayarlarda bile CS:GO oynayamazsın falan dediler. YouTube'den Gaming testlerine baktığımda normal seviyede görülüyor oyun performansı. Bu iddianın dogruluk payı var mı acaba?

Çoğu oyunu oynayamazsınız oyun bilgisayarı değil, fakat ben i5 3. nesil işlemci ve Intel HD 4000 ekran kartı olan laptop ile CS:GO'da 40 FPS civarı alıyordum.
Rahat 60+ alırsınız CS:GO gibi oyunlarda ama tabii RDR2, Witcher 3 gibi oyunları oynayamazsınız.

Ryzen oyunculuk üzerine kurulu bir platform. Dolayısı ile işlemcide yer alan dahili grafik birimi de oyun üzerine. Diğer özelliklerde yeterli yani sıkıntı olmaz (ağır oyunları kast etmedim, sadece CS:GO vb.). Yalnız bu linkteki cihazın içinden Windows çıkmıyor. Linux kurulu, haberiniz olsun :)
Evet o biraz kötü olmuş ama Windows 10 kurulumunu kendiniz yapabilirsiniz demişti 1-2 arkadaşta yoksa sıkıntı cıkıyormu windows kurulumu için

harici ekran kartı olmadığı için en düşük ayarlarda bile CS:GO oynayamazsın falan dediler.
Şu algıyı hala aşamadılar. E-spor tarzı oyunlar için günümüz onboard GPU'ları fazlasıyla yeterli güçteler. Alacağınız laptop Vega 6 dahili GPU'sunu barındırıyor rahatlıkla CS:GO tarzı oyunları oynarsınız. Basit çaplı çoğu hikaye tabanlı oyunlar için bile yeterli. Aldığınızda tek kanal RAM kullanılıyorsa ek takviye yapıp çift kanal bellek ile çok daha iyi performans elde edilebilir. Performansı hakkında şöyle bir link bırakıyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen oyunculuk üzerine kurulu bir platform dolayısı ile işlemcide yer alan dahili grafik birimde oyun üzerine.
Ryzen tamamen oyunculuk üzerine kurulu bir platform değil. Hatta oyunculuk üzerine kurulu bile değil diyebiliriz. İçinde bulunan Ryzen5 4500U ve RX Vega 6 işlem birimleri temelinde düşük güç tüketimi için üretilmiş parçalar temel amaçları daha çok pil ömrü sunmak.

Birincisi her duyduğuna inanma. Benim laptopum Ryzen 3 3200u CS:GO'da 110-120 FPS alıyorum.

Arkadaşlar merhaba Acer Aspire 5 A515-44 A515-44 NX.HW4EY.001 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ben bu linkteki laptopu almayı düşünüyorum fakat bazı kişiler harici ekran kartı olmadıgı için en düşük ayarlarda bile CS:GO oynayamazsın falan dediler. YouTube'den Gaming testlerine baktığımda normal seviyede görülüyor oyun performansı. Bu iddianın dogruluk payı var mı acaba?

Boş boş konuşuyorlar takma. AMD APU'lar çok gelişti ekran kartı olmadan çoğu oyunu oynatıyorlar.

Evet o biraz kötü olmuş ama Windows 10 kurulumunu kendiniz yapabilirsiniz demişti 1-2 arkadaşta yoksa sıkıntı cıkıyormu windows kurulumu için
Takılırsanız bu linkten yapabilirsiniz bu videodaki FreeDOS bir PC fakat farketmez.Kurulum aşamasında diskleri biçimlendirirseniz sıkıntı çıkmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı