Ryzen 5 4600G sistem vs RTX 3060 sistem

Bütçe
18000
Anakartı neden değişiyorsunuz ki?

DDR5 sistem sonuçta, elimdeki DDR4 idi. Yeni sisteme geçecektim.

RTX 4060 ve 5600 işlemci 17bin lira yapıyor. Bir de RAM çözdün mü daha ne?

Aslında burada bir 3060 Ti var TUF, işlemciyi değiştirmem bu durumda. Ekranı büyütmek istiyorum, 34 inç ekran ile birlikte 16000 TL'ye geliyor.

Hiçbir türlü artmamış, berbat olmuş sistem.

Tamamdır, vazgeçtim.

Yanlış anlamadıysam hem elindeki ürünleri veriyorsun bir de üstüne para veriyorsun kesinlikle kazık.

Evet elimdeki ürünler + 18 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR5 sistem sonuçta, elimdeki DDR4 idi. Yeni sisteme geçecektim

Aslında burada bir 3060 Ti var TUF, işlemciyi değiştirmem bu durumda. Ekranı büyütmek istiyorum, 34 inç ekran ile birlikte 16000 TL'ye geliyor.

Tamamdır, vazgeçtim.

Evet elimdeki ürünler + 18 bin TL

Dostum önce unut o sistemi, o kadar para verilmez o sisteme, DDR5 ancak 8700F var sistem de.
Elindekini sat bütçe belirle öyle hallederiz, 3060 diyorsun, zaten elindekini vermeden alırsın o sistemi 18000 TL'ye.

RAM, işlemci ve anakart için 10 bin TL fena değil gibi. Sendekileri satıp 8700F'in yanına 6800, 7700 XT vs. eklemek iyi olur aslında.
Artık satıcıya ulaşıp reddettim. Fırsatlar bitmez, yeni bir sistem elbette bulunur. Ama elimdekileri satmak biraz sürüyor açıkçası, kimse apu sistem almıyor.

Artık satıcıya ulaşıp reddettim. Fırsatlar bitmez, yeni bir sistem elbette bulunur. Ama elimdekileri satmak biraz sürüyor açıkçası, kimse apu sistem almıyor.
Parça parça satmayı denedin mi? o kasa falan satılır.

Dostum önce unut o sistemi, o kadar para verilmez o sisteme, DDR5 ancak 8700F var sistem de.
Elindekini sat bütçe belirle öyle hallederiz, 3060 diyorsun, zaten elindekini vermeden alırsın o sistemi 18000 TL'ye.

8700F kötü mü? Elimdeki ürünü satışa koyacağım. Bakalım alan olursa yeni sistem toplarım.

Parça parça satmayı denedin mi? O kasa falan satılır.

İşlemci anakart RAM'i 5500 TL'ye satışa koydum şimdilik alan yok. Kasayı ve PSU'yu ise herhalde daha hızlı satabilirim.

Kötü değil ancak daha iyisi varken niye onu alasın?
Özellikle 3060 çok sırıtıyor.

Aslında sistemi alıp 3060'ı ayrıca satıp 3070 Ti vs. alabilirdim. Aman artık yapacak bir şey yok olan oldu :)

İşlemci anakart RAM'i 5500 TL'ye satışa koydum şimdilik alan yok. Kasayı ve PSU'yu ise herhalde daha hızlı satabilirim.

Aslında sistemi alıp 3060'ı ayrıca satıp 3070 Ti vs. alabilirdim. Aman artık yapacak bir şey yok olan oldu :)
Yine çok pahalı olur, o sistem adam olmaz.
O sistem anca sistemi vermeden 18000 TL verirsen olur.

Yine çok pahalı olur, o sistem adam olmaz.
O sistem anca sistemi vermeden 18000 TL verirsen olur.

Teşekkür ederim. Sistemimi satışa koydum, 14.250 gibi bir rakama, 13.000 teklif geldi. Benim masrafım 14.000 TL. Siz ikinci el piyasasına hakimseniz sizce nasıl teklif? İşlemci anakart ve ram üçlüsü uzun süre satılmamıştı.

Teşekkür ederim. Sistemimi satışa koydum, 14.250 gibi bir rakama, 13.000 teklif geldi. Benim masrafım 14.000 TL. Siz ikinci el piyasasına hakimseniz sizce nasıl teklif? İşlemci anakart ve ram üçlüsü uzun süre satılmamıştı.
Ver gitsin, iyi denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı