Ryzen 5 4600G sistem vs RTX 3060 sistem

Bütçe
18000
Ver gitsin, iyi denebilir.
Teşekkür ederim tekrar, düşüneceğim. Eğer biraz daha iyi teklif gelirse veririm, yoksa kişi bekleyeceğini söyledi.

Yeni bilgisayar alacağım zaman da danışırım sizlere :) Özellikle f/p konusunda tereddütlerim oluyor. Belki gaming gecesi gibi fırsatları bekleyip 0 kartsız bir sistem dizip ikinci el bir kart alarak daha uygun bir sistem dizebilirim. Bakalım 30 bin TL ile ne yapacağım :)

@bdxmrz Merhaba 1158117297 numaralı ilana bakar mısınız? Şimdi garantiye gitmiş bakım ve bağlantı sorunları için, cuma günü gelecekmiş. 20 bin TL civarında bütçem var dedim, cuma tekrar konuşacağız. 7-8 bin TL'ye 34 inç (3440x1440monitör ve 3 bin TL de mouse-klavye-kulaklık olsa 30 bin TL bütçemi aşmamış olacağım.

Bir diğer ilan 1186120111, her şey dahil 25 bin TL

Üçüncüsü ise 1184312170 (bana bu daha pahalı geldi)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tekrar, düşüneceğim. Eğer biraz daha iyi teklif gelirse veririm, yoksa kişi bekleyeceğini söyledi.

Yeni bilgisayar alacağım zaman da danışırım sizlere :) Özellikle F/P konusunda tereddütlerim oluyor. Belki Gaming gecesi gibi fırsatları bekleyip 0 kartsız bir sistem dizip ikinci el bir kart alarak daha uygun bir sistem dizebilirim. Bakalım 30 bin TL ile ne yapacağım :)

@bdxmrz Merhaba 1158117297 numaralı ilana bakar mısınız? Şimdi garantiye gitmiş bakım ve bağlantı sorunları için, cuma günü gelecekmiş. 20 bin TL civarında bütçem var dedim, cuma tekrar konuşacağız. 7-8 bin TL'ye 34 inç (3440x1440monitör ve 3 bin TL de mouse-klavye-kulaklık olsa 30 bin TL bütçemi aşmamış olacağım.

Bir diğer ilan 1186120111, her şey dahil 25 bin TL

Üçüncüsü ise 1184312170 (bana bu daha pahalı geldi)

Hocam neden 2. el bakıyorsunuz? 2. elde düzgün sistem bulmak çok zor, attığın ilanların hepsi kazık.
O monitörü o sisteme alsan kullanamayacaksın ki, uzak dur o sistemlerden.
Biz sana toplarız.

Hocam neden 2. el bakıyorsunuz? 2. elde düzgün sistem bulmak çok zor, attığın ilanların hepsi kazık.
O monitörü o sisteme alsan kullanamayacaksın ki, uzak dur o sistemlerden.
Biz sana toplarız.
30 bin TL'ye nvidia kart olan bir sistem kurmak ikinci elde daha ucuza geliyor sanki?

Bir de bu kart monitör için düşük mü? monitörü sadece oyun için almayacağım, aynı zamanda çalışacağım (yazı yazımı ve okuma işleri). Bilgisayarı alma amacım da sürekli oyun oynamak değil ama birkaç merak ettiğim oyunu da oynayabilmek istiyorum.

Son olarak hazır kurulu sistem tavsiyeniz var mı? (incehesap işime gelir, 3 taksit var).

(Konu kirliliği yapmamak adına bu konudan yazdım).

30 bin TL'ye nvidia kart olan bir sistem kurmak ikinci elde daha ucuza geliyor sanki?

Bir de bu kart monitör için düşük mü? monitörü sadece oyun için almayacağım, aynı zamanda çalışacağım (yazı yazımı ve okuma işleri). Bilgisayarı alma amacım da sürekli oyun oynamak değil ama birkaç merak ettiğim oyunu da oynayabilmek istiyorum.

Son olarak hazır kurulu sistem tavsiyeniz var mı? (incehesap işime gelir, 3 taksit var).

(Konu kirliliği yapmamak adına bu konudan yazdım).
NVIDIA istiyorsanız yapabileceğim hiç bir şey yok, AMD için konuştum.
İnanılmaz düşük o monitör için.

NVIDIA istiyorsanız yapabileceğim hiç bir şey yok, AMD için konuştum.
İnanılmaz düşük o monitör için.
Anladım. Bu kötü bir haber oldu. AMD ekran kartlarına hiç ısınamadım... Ama sanırım başka çare kalmıyor. 34 inç ekrandan da vazgeçtim. 2k 27 inç monitör alacağım. Görselliğin de ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Büyük kasaları hiç sevemedim. Eski konsolcuyum. Lian Li Dan A3 gibi bir küçük kasa alacağım. Eski bir sistem olduğunu biliyorum, içeriğini beğenmeyeceksiniz muhtemelen ama şu şekilde bir kasa alacağım:

Anladım. Bu kötü bir haber oldu. AMD ekran kartlarına hiç ısınamadım... Ama sanırım başka çare kalmıyor. 34 inç ekrandan da vazgeçtim. 2K 27 inç monitör alacağım. Görselliğin de ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Büyük kasaları hiç sevemedim. Eski konsolcuyum. Lian Li'dan A3 gibi bir küçük kasa alacağım. Eski bir sistem olduğunu biliyorum, içeriğini beğenmeyeceksiniz muhtemelen ama şu şekilde bir kasa alacağım:

Bana kalsa çöpe atarım o parayı, ancak sizin tercihiniz.
Eğer bunu alacaksanız yukarıda olan R5 5600 4060 Ti sistemi alın.

Bana kalsa çöpe atarım o parayı, ancak sizin tercihiniz.
Eğer bunu alacaksanız yukarıda olan R5 5600 4060 Ti sistemi alın.

Ben de öyle düşünmüştüm. Ancak görsel olarak çok güzel göründüğünü söylemeliyim. Matx kasalara bakacağım, birkaç toplama yapayım yeni konu olarak paylaşırım. Bu arada siz Tokatlı mısınız? Yoksa orada mı oturuyorsunuz? Ben de Turhallıyım.

Ben de öyle düşünmüştüm. Ancak görsel olarak çok güzel göründüğünü söylemeliyim. Matx kasalara bakacağım, birkaç toplama yapayım yeni konu olarak paylaşırım. Bu arada siz Tokatlı mısınız? Yoksa orada mı oturuyorsunuz? Ben de Turhallıyım.
Tamam, etiketlersiniz.
Evet, tokatlıyım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı