Ryzen 5 4600H işlemci CPU-Z üzerinde FP5 soket gözüküyor

Makaleler
1
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Selamlar herkese. AMD'nin kendi sitesinde yer alan AMD Ryzen™ 5 4600H Özellikleri'nin aksine Renoir işlemciİ CPU-Z üzerinde FP6 değil FP5 gözüküyor. İşlemci ile alakalı , manuel olarak herhangi bir sürücü veya başka bir yazılım kurmadım. Ekran kartı sürücüleri hariç her şeyi Windows update kurdu. Aynı model laptopa sahip arkadaşımdan CPU-Z kurmasını istedim, sonuç onda da FP5 çıktı. Chipsetlerde bir hata olabilir mi? Bu durumun sebebi ne olabilir?

Screenshot.png
WhatsApp Image 2020-11-13 at 14.25.40.jpeg

AMD tarafındaki yeni BGA soket yani lehimli mobil islemicler FP5 olarak geçiyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim, lakin yine aynı kaynakta BGA1140 FP6 olarak belirtilmiş.

Ayrıca AMD'nin sitesinde FP6 için belirtilmiş chipset yok.

Ekran Görüntüsü (14).png

FP sürümleri karışmış olabilir ki bu yüksek ihtimal.
Hangi dizüstü bilgisayarı kullanıyorsunuz?

Birçok yeni cihazda ek chipset olmadan direkt işlemci içindeki hatları kullaniyor. Belki de ek chipset kullanmamışlardır?

FP sürümleri karışmış olabilir ki bu yüksek ihtimal.
Hangi dizüstü bilgisayarı kullanıyorsunuz?

Birçok yeni cihazda ek chipset olmadan direkt işlemci içindeki hatları kullaniyor. Belki de ek chipset kullanmamışlardır?

Acer Nitro 5 AN515-44. Kendi DVD sürücülerinden yeniden kontrol edeyim. Ama 1-2 kişide daha gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı