Ryzen 5 4650G PRO'ya 3060 takılır mı?

Bütçe
8000
Teşekkür ederim hocam.
Hangi modeli kullanıyorsunuz? sizce RX 6600 XT mi yoksa RX6700 mü alınmalı?
Aralarında pek bir fark var mı?
Çoğunlukla FPS oyunları oynayan birisiyim. Yakın zamanda 144 veya 165 hz monitörde almayı düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel 3 5 fps görüyorum.

Teşekkür ederim hocam.
Hangi modeli kullanıyorsunuz? sizce RX 6600 XT mi yoksa RX6700 mü alınmalı?
Aralarında pek bir fark var mı?
Çoğunlukla FPS oyunları oynayan birisiyim. Yakın zamanda 144 veya 165 hz monitörde almayı düşünüyorum.
Önereceğim, RX 6700 XT olur. Daha büyük bir fark olur.

Darboğaza lütfen takmayın ileride işlemcinizi değiştirirsiniz.

Sadece PSU hakkında dikkat etmeni öneririm. Eğer sen toplayacaksan sistemi CPU güç kablosunun boyu yetişmeyebilir. @324720

Son düzenleme:
RTX 3060 darboğaz yapar ama oyun kasacak durumda olmaz, yine oynanır. İşlemci daha sonra değişecekse RTX 3060 alabilirsin. 4650G birkaç ay idare ettirir.

RTX 3060 darboğaz yapar ama oyun kasacak durumda olmaz, yine oynanır. İşlemci daha sonra değişecekse RTX 3060 alabilirsin. 4650G birkaç ay idare ettirir.
Merhaba Hocam,
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sizdeki Eagle modelini alacağım siz şu an tüm oyunları kullandığınız işlemci ile yüksek ayarlarda darboğaz olmadan oynayabiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba Hocam,
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Sizdeki Eagle modelini alacağım siz şu an tüm oyunları o işlemci ile yüksek ayarlarda darboğaz olmadan oynayabilir misiniz?
Ultra ve yüksek ayarlarda genelde darboğaz olmadan %99 ekran kartı kullanımıyla oynayabiliyorum. 2 resim atayım ekran görüntülerimden.

Red Dead 2 1080p Ultra.jpg

RE Village 1080p Ultra Image 1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı