Ryzen 5 5500 alınır mı?

1yusuf_dslk

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Herkese selam. Ryzen 5 5500 işlemcim var. Herkes R5 5600 alın diyor. Donanım Arşivi benim işlemciyi önermiyor. Bu iki işlemci arasında FPS farki hiç olmamasına rağmen arada 1000-1100 TL gibi bir fiyat farkı oynuyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Herkese selam. Ryzen 5 5500 işlemcim var. Herkes R5 5600 alın diyor. Donanım Arşivi benim işlemciyi önermiyor. Bu iki işlemci arasında FPS farki hiç olmamasına rağmen arada 1000-1100 TL gibi bir fiyat farkı oynuyor. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Alınır.

Aslinda oldukca guclu bir islemci olacakken nedense AMD onbellekten calmis, ustune koyup 5600 almak daha mantikli.
Satip 5600 alin diyecegim ancak 2. el piyasasi garip bir islemci.

Hocam FPS farkı oluyor videolara da bakabilirsiniz. 5600'ün daha performanslı bir işlemci olduğu aşikar.

@Spektrumdx3 doğum gününüz kutlu olsun bu arada.

Önbellek eklese bile mimariden dolayı farki kapatamaz. 5600 ile 5500'in en büyük farkı mimari.

Farki kapatabilecegini soylemiyorum ancak su anki haliyle bence alinmamasi gereken bir model ancak fiyati rakiplerine gore cok ucuz hem tercih edilesi hem degil.
Onbellekten dolayi testlerde hatalar dahi meydana geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı