Ryzen 5 5500 kötü mü?

5-10 fps oynuyor arasında. Benim için kafa kafaya. Hem daha fazla güç çekiyor hem daha fazla ısınıyor 5600. Amaç sadece oyunsa i3 12100f alınmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gözüken tek şey 12100F'in çoğu oyunda 4 derece daha sıcak çalışması. Ayrıca Curve Optimizer yapılarak bu fark 10 dereceye kadar çıkartılabilir.

Aynı fiyata daha iyi işlemci almak varken neden hem daha güçsüz hem de çekirdek sayısı daha düşük bir işlemci alalım, saçmalamışsınız.

Videoda gözüken tek şey 12100F'in çoğu oyunda 4 derece daha sıcak çalışması. Ayrıca curve optimizer yapılarak bu fark 10 dereceye kadar çıkartılabilir.

Aynı fiyata daha iyi işlemci almak varken neden hem daha güçsüz hem de çekirdek sayısı daha düşük bir işlemci alalım, saçmalamışsınız.

Aynen AMD fanboyu. 5600X kullanıyorum. i5 12400F bütçe varsa zaten o alınmalı. Bütçe yoksa 12100F'ten devam.

Neden kötü olsun ki. Kendim kullanıyorum mis gibi işlemci hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Videoda gözüken tek şey 12100F'in çoğu oyunda 4 derece daha sıcak çalışması. Ayrıca Curve Optimizer yapılarak bu fark 10 dereceye kadar çıkartılabilir.

Birde intel giriş seviyesi h610 çipsetli anakartında pcle 4.0 desteği sunarken, amd giriş seviyesinde bunu sunmuyor. Pcle 4.0 istiyorsan en düşük 550 çipsetli anakarta bakman lazım. Fiyat farkını buna göre yap.

Bütçe yeterse 5600 alınmalı, çünkü 5500 ile 5600 arasında bariz fark var. Bütçe yoksa bile fiyatını gayet hakeden 5500 var. İkisini de almak sizi üzmez.

Birde intel giriş seviyesi h610 çipsetli anakartında pcle 4.0 desteği sunarken, amd giriş seviyesinde bunu sunmuyor. Pcle 4.0 istiyorsan en düşük 550 çipsetli anakarta bakman lazım. Fiyat farkını buna göre yap.
Ekran kartın 6500 XT değilse ve oyun oynamak için sistem alıyorsan PCI-e 4.0 işine yarayacak bir teknoloji değil, bugüne kadar eksikliğini göremedim.

Ayrıca 5600 her türlü daha iyi olmasına rağmen 12100F'e fanboyluk yapma sebebinizi anlayamadım, isterseniz AMD'nin hissedarı olun.

5-10 fps oynuyor arasında. Benim için kafa kafaya. Hem daha fazla güç çekiyor hem daha fazla ısınıyor 5600. Amaç sadece oyunsa i3 12100f alınmalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlar 720p?

Ekran kartın 6500 XT değilse ve oyun oynamak için sistem alıyorsan PCI-e 4.0 işine yarayacak bir teknoloji değil, bugüne kadar eksikliğini göremedim.

Ayrıca 5600 her türlü daha iyi olmasına rağmen 12100F'e fanboyluk yapma sebebinizi anlayamadım, isterseniz AMD'nin hissedarı olun.
İşe yarayacak bi teknoloji değil mi ? Yeni kartların hepsi pcle 4.0 destekliyor. Ama sen 5500 yada 5600 alıp 1050 ti kullancaksan o senin bileceğin iş.

12400f 5600 den iyi fakat 12400f 5600 den ciddi derecede daha pahalı. 12100f kıyaslamalarına bakmadım ama testler genelde 12400f vs 5600 şeklinde bunun bir anlamı vardır tabi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı