Ryzen 5 5500 sistem alınır mı?

Ryzen 5 5500 için stok soğutucu iyi kötü yetiyor, en olmadı kule tipi fazlasıyla iş görür. Ayrıca sıfır olacak ise RTX 3060 yerine 4060 alınmalı.

NVIDIA sart ise alinabilir. Ama sivi sogutma sacmalik. 5500, stok sogutucu bile yetiyor. 5600 sonradan gececeksen kule tipi alman gerekir. Ki zaten 120mm sivi sogutma şov.
pek anlamıyorum soğutma kısmını. stok yeter diyorsanız sıvı soğutma eklemem ileride ihtiyacım olursa eklerim.

Hocam ekran kartını NVIDIA istiyorum ya. Nedense AMD'ye sıcak bakamıyorum.

Tabii, daha dusuk performans istiyorsaniz RTX3060 sistemi tercih edebilirsiniz.

Ama...

Daha kotu PSU ve kasa! Bu farki da bir dusunun!

Pek anlamıyorum soğutma kısmını. Stok yeter diyorsanız sıvı soğutma eklemem ileride ihtiyacım olursa eklerim.

Stok sogutucu 5500/12/13100f icin yeterli.

Ryzen 5 5500 için stok soğutucu iyi kötü yetiyor, en olmadı kule tipi fazlasıyla iş görür. Ayrıca sıfır olacak ise RTX 3060 yerine 4060 alınmalı.
ekran kartını maalesef yükseltemiyorum hazır sistem içinde. 3060ın yeteceğini düşünüyorum ya o kadar performans meraklısı değilim işimi görür bence.

Tabii, daha dusuk performans istiyorsaniz RTX3060 sistemi tercih edebilirsiniz.

Ama...

Daha kotu PSU ve kasa! Bu farki da bir dusunun!
Amd nin daha iyi performans verdiğini biliyorum. Ama daha önce kullandığım rx 570 yanmıştı. o zamandan beri bi soğuk bakıyorum o kısma. psu daha kötü demişsin ama iki sistem de 600w 80+ kullanıyor. kasa o kadar fark yratır mı bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı