Dostum yere bakarak 70FPS alıyor ayrıca tek kişi oynuyor eğer arkadaşların ile girersen FPS doğal olarak düşecektir, İşlemci de sorun olamaz 5500 rahat sıkıntı yapmadan oynatır dediğimiz gibi RX6400 yetmiyor, eğer tam o videodaki FPS değerini almak istiyorsan da bilgisayarı formatla sadece msi afterburner ve oyunu indirAma internetten izlediğimde 60 70 FPS alıyorlar.
Evet olur şuan herkesde op sorunu var.Güncelleme gelince FPS artışı olacaktır değil mi?
Güncelleme gelince FPS artışı olacaktır değil mi?
Dostum yere bakarak 70FPS alıyor ayrıca tek kişi oynuyor eğer arkadaşların ile girersen FPS doğal olarak düşecektir, işlemci de sorun olamaz 5500 rahat sıkıntı yapmadan oynatır dediğimiz gibi RX6400 yetmiyor, eğer tam o videodaki FPS değerini almak istiyorsan da bilgisayarı formatla sadece MSI Afterburner ve oyunu indir![]()
Hocam zaten yeni format attım.
O zaman anakart, m. 2SSD vs. MHz ve overclock yapmış olabilir YT de adam yani aynı sistemleri kullanmıyor olabilirsiniz bazı bileşenler için adam belki sıvı soğutma vs. umarım anlatabilmişimdir.
Alakası yok oyun sorunlu, bende oynayamıyorum çok dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.