Ryzen 5 5500 ve Arc A770 sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar, Intel arc A770 16 GB sistem almak istiyorum ama 3 - 4 ay sonra alacağım ve arc A770 kart güncelleme gelmiş bayağı düzeltilmiş çoğu oyunlarda FPS artış olmuş yavaş yavaş güncellemeler geliyor 3 - 4 ay sonra belki iyi hale gelir diye düşünüyorum, neyse konuyu kısa tutayım.

Bu sistem alınır mı?
Teşekkürler.

Kimse kullanmıyor sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Intel Arc A770 16 GB sistem almak istiyorum ama 3 - 4 ay sonra alacağım ve Arc A770 kart güncelleme gelmiş bayağı düzeltilmiş çoğu oyunlarda FPS artış olmuş yavaş yavaş güncellemeler geliyor 3 - 4 ay sonra belki iyi hale gelir diye düşünüyorum, neyse konuyu kısa tutayım.

Bu sistem alınır mı?
teşekkürler.

Kimse kullanmıyor sanırım.

Hocam merhaba bu sistemi bu fiyata tavsiye edebilir miyim bilmiyorum fakat size şöyle diyeyim bu ekran kartı 3060 Ti civari performans veriyor. Daha yeni bir kart hataları olabilir ama bence alınabilir. Ekran kartını sahibinden de sıfır şekilde 6500 TL civarında bulabilirsiniz. Attığınız sistemdeki aynı parçaları da sıfır şekilde tek tek alırsanız sistem size ekran kartı dahil 16300 TL'ye gelir. İsterseniz PSU 650 watt olarak alırsınız güç açısından sıkıntı çıkmasın diye 550 watt da yeter fakat ileride ne olur bilinmez. Ayrıca bir tavsiyem daha olacak dediğim gibi tek tek alırsanız işlemciyi Ryzen 5 5600 yapabilirsiniz çok daha iyi performans alırsınız. ( hazır şekilde 20 bin TL vermenizi tavsiye etmiyorum. O paraya değmez. )

dürüst olacağım ryzen 5 5500 işlemcisi kullanıyorum şimdiki aklım olsa almazdım bu işlemciyi

Dürüst olacağım Ryzen 5 5500 işlemcisi kullanıyorum şimdiki aklım olsa almazdım bu işlemciyi.

Bende kullanıyorum keşke Ryzen 5 5600 kullansam diyorum fakat bütçe kısıtlıysa kullanılır. Ama öncelikli tavsiyem Ryzen 5 5600.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı