Elektronik Ryzen 5 5600 3170TL+Kargo

atlaas

Decipat
Daha fazla  
Kutulu, kutusuz arasındaki fark nedir, yenilenmiş gibi bir şey mi?

Kutusuzda fan yok sadece işlemci geliyor küçük bir kutuda.

Yanında yazıyor zaten fanlı fansız yerine.

Bu arada fansız alıp X123 alabilirsiniz.

Stok soğutucu 5600'e yetmiyor ama bu soğutucu hem daha ucuza geliyor hem işlemciyi yeteri kadar soğutuyor.

Kutulu, kutusuz arasındaki fark nedir, yenilenmiş gibi bir şey mi?
Hayır. Kutulu, direkt kendi kutusunda gelir ve içerisinde fan bulunur. Daha güvenlidir. Kutusuz, tray olarak da bilinir, sadece işlemci gelir ve kutuluya nazaran biraz daha güvensizdir. Çünkü darbe alma olasılığı daha yüksek. Ayrıca tray işlemcilerde fan bulunmaz. İki türlü de orijinal işlemci almış olursunuz.

Kutusuzda fan yok sadece işlemci geliyor küçük bir kutuda.

Yanında yazıyor zaten fanlı fansız yerine.

Bu arada fansız alıp X123 alabilirsiniz.

Stok soğutucu 5600'e yetmiyor ama bu soğutucu hem daha ucuza geliyor hem işlemciyi yeteri kadar soğutuyor.

Tavsiyen için teşekkür ederim, zaten kardeşime Sahibinden'de Ryzen 5 2400G falan alacağım şu anki işlemcisi i5 4400, hem de çok uyguna ya ikinci el ya da sıfır ucuz bir AM4 soketli anakart alacağım fan önerisi işime yaradı sağ olasın.

Hayır. Kutulu, direkt kendi kutusunda gelir ve içerisinde fan bulunur. Daha güvenlidir. Kutusuz, tray olarak da bilinir, sadece işlemci gelir ve kutuluya nazaran biraz daha güvensizdir. Çünkü darbe alma olasılığı daha yüksek. Ayrıca tray işlemcilerde fan bulunmaz. İki türlü de orijinal işlemci almış olursunuz.

Tray tabirini ilk kez duyuyorum ama verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Tavsiyen için teşekkür ederim, zaten kardeşime Sahibinden'de Ryzen 5 2400G falan alacağım şu anki işlemcisi i5 4400, hem de çok uyguna ya ikinci el ya da sıfır ucuz bir AM4 soketli anakart alacağım fan önerisi işime yaradı sağ olasın.

Tray tabirini ilk kez duyuyorum ama verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Tray tepsi demektir zaten.

Satıcıya göre değişir arkadaşım almıştı tray 3 kere üst üste patpata sarılmıştı üzerinden tır geçmediği sürece problem olmaz.

Satıcıya göre değişir arkadaşım almıştı tray 3 kere üst üste patpata sarılmıştı üzerinden tır geçmediği sürece problem olmaz.
Zaten değişiyor. Tray işlemci alıp da problem yaşayan çok bulamazsınız. En büyük eksi fan olmaması olabilir. Eğer 1000 TL fark varsa kule tipi bile alınabilir o farkla.

3200 TL'ye geliyor böyle. Şahsen ben olsam üstüne 200 daha ekleyip Amazon'dan alırım.

Amazon'un müşteri hizmetleri acayip iyi işlemciler fazla sorun çıkarmaz ama yine de alınabilir.

Ben Teknobiyotik üzerinden PSU almıştım aşırı derece coilwhine geliyor diye teknik servise gönderdim hem kargo parası kitlediler hem sorunsuz demiş olsalardı servis ücreti ödeyecektim Amazon direkt sizle firma arasına giriyor kendileri hallediyorlar sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı