Çözüldü Ryzen 5 5600 - 4070 Ti sistem durduk yere reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertcanmmd

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 32GB (4x8GB) 3600 MHz DDR4 Ram CMK16GX4M2D3600C18
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 1 TB
Ekran kartı
MSI RTX 4070 TI Gaming X Trio 12G 192 Bit GDDR6X
Anakart
MSI MPG B550 GAMING PLUS
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, geçtiğimiz aylarda bilgisayarım sürekli reset atıyordu. Bunun çözümünü BIOS'u resetleyerek buldum. Fakat bu sabah tekrardan kendisine reset attı ve içime kurt düştü.

Minidump dosyasını açmaya çalıştığımda yetkin yok hatası alıyordum. Windbg programını yönetici olarak çalıştırdığımda en azından dosyayı açmama izin veriyor fakat içinde hiçbir yazı görünmüyor. Daha önceki minidump dosyalarını da denedim. Onların sebeplerini biliyorum ama bugün yaşadığım reset problemindeki minidump dosyasını açabilen ve bana problemim hakkında yardımcı olabilecek biriler var mıdır?

Dosya linkim: 012624-5234-01.zip herkese açık olarak paylaştım.

Çözüm
PSU nedir hocam?
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W hocam.

Arkadaşlar problem çözüldü. Burasıyla beraber Windows Desteğe de yollamıştım dosyayı. Oradaki arkadaşlar problemin Bluetooth aygıtından kaynaklandığını söylediler. Kulaklığımı kullanabileyim diye Asus'a ait bir Bluetooth usb aygıtı almıştım. Eğer siz de karşılaşacak olursanız aklınızda bulunsun. Çözüm olarak sürücüleri güncellemeyi deneyin demişler fakat zaten dün aygıt yöneticisinde monitörümün sürücüsünü kontrol ederken usb aygıtın da sürücüsünü kontrol etmiştim. Haliyle günceldi. Yani problem saçma voltaj aralıklarından oluştuğunu varsayıyorum. İlginiz için teşekkürler.
PSU nedir hocam?
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W hocam.

Arkadaşlar problem çözüldü. Burasıyla beraber Windows Desteğe de yollamıştım dosyayı. Oradaki arkadaşlar problemin Bluetooth aygıtından kaynaklandığını söylediler. Kulaklığımı kullanabileyim diye Asus'a ait bir Bluetooth usb aygıtı almıştım. Eğer siz de karşılaşacak olursanız aklınızda bulunsun. Çözüm olarak sürücüleri güncellemeyi deneyin demişler fakat zaten dün aygıt yöneticisinde monitörümün sürücüsünü kontrol ederken usb aygıtın da sürücüsünü kontrol etmiştim. Haliyle günceldi. Yani problem saçma voltaj aralıklarından oluştuğunu varsayıyorum. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…