Ryzen 5 5600 için soğutma önerisi

ScaniaR730

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus Prime B450MK-2
Asus DUAL RTX 4060 8GB White
Kingston Fury Beast RGB 16x2 32GB DDR4 3000MHz
Thermalright Assasin King 120SE
Crucial P3 500GB NVME SSD
FSP Hyper 550W 880+
Vento VG17F
DeepCool LE500 alacaktım fakat 2-3 saat oyundan sonra işlemciyi tam olarak soğutamadığını duydum. Bu yüzden yeni bir soğutucu arayışına çıktım. Ne önerirsiniz bu işlemciye? Bütçe maksimum 2000TL. Aklımda perless assasin ve 224XTS var. İşlemciyi 3-4 sene kullanacağım. Stok fanla 98 derece görünce psikolojim bozuldu(!) beni yarı yolda bırakmayacak işlemciyi buz gibi yapacak başka önerileriniz var mı bu bütçeye?

Kasa: Vento VG17F.
Anakart: ASUS Prime B450M K II.

Thermalright peerles assasin öneririm hocam. Bende kullanıyorum gayet memnunum i5 12400F var yükteyken sıcaklıklar 50-60 derece arasında.

RGB'siz versiyonu var mıdır acaba? Sağlam bir şeye benziyor. Bir de hocalarım kasam ile uyumlu mu perless assasin? Çok büyük duruyor anakartın 2 RAM slotunuda kapatır herhalde :D

RGB'siz versiyonu var mıdır acaba? Sağlam bir şeye benziyor. Bir de hocalarım kasam ile uyumlu mu perless assasin? Çok büyük duruyor anakartın 2 RAM slotunuda kapatır herhalde :D

Perless assasinden daha iyi ve RAM slotunu kapatsa bile fanları kaydırma şansın var. kasana sığar mı bilmiyorum. Ürünlerin sitelerinden ölçülere bak.

Herhangi kaliteli bir kule tipi soğutucu öneririm. Geçen 10 saate yakın tam yükte kullandım, 65 dereceyi geçmedi. 5600 için sıvı soğutmaya gerek yok.

> MAKSİMUM CPU SOĞUTUCU YÜKSEKLİĞİ (165mm)

Sitesindeki bilgilere göre rahat rahat sığar. Bütün termalright modellerine uyumlu kasanız.

RGB'siz modeli : Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

iyzico ile %20 indirim var 31 ocaka kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı