Ryzen 5 5600 ısınıyor

Eyvallah macunu değiştirip tekrar bir sonuç yazacağım buraya, inşallah geçici olarak çözer sorunu.

Umarım hocam eğer cozemezse bir kule tipi ya da sıvı sogutucuya bakın eğer sıvı sogutucubalacaksanizda Corsair onerebilirim.

Eyvallah macunu değiştirip tekrar bir sonuç yazacağım buraya, inşallah geçici olarak çözer sorunu.

Kasa bu hocam galiba mesh, ne olduğunu bilmiyorum vallahi.

Yani ön yüzeyden hava girebiliyor mu delikli mi durun baksyim bir saniye.

Sanırım mesh bir kasa gördüğüm kadarı ile.

Hocam hani kış ayında o dereceler yüksek hani ben anlayamadım açıkçası hocam siz çift kula ya da bir sıvı soğutma alın çift kule biraz fazla tlyer kaplar ama rahat edebilirsiniz ama ben şahsen Corsair Capellix onerebilirim size.

Yok hocam normal 5600 için bende de var ama nedense 80 85 ben hiç görmedim hani ne tür oyunlar oynadınız bilmiyorum ama ben Valorant CS2 ETS Dying Light 2 falan oynarken Max 70 75 görmüştüm dereceyi kendi fanıyla yeni sogutucu takınca 65'i geçtiğini görmedim Uncharted falan oynarken bile.

Yok hocam normal 5600 için bende de var ama nedense 80 85 ben hiç görmedim hani ne tür oyunlar oynadınız bilmiyorum ama ben Valorant CS2 ETS Dying Light 2 falan oynarken Max 70 75 görmüştüm dereceyi kendi fanıyla yeni sogutucu takınca 65'i geçtiğini görmedim Uncharted falan oynarken bile.
daha demin biosu kurcalarken core performance boost diye bir seçenek buldum, kapattım onu şu an 60 larda geziyor işlemci, çok garip oldu anlamadım ama işe yaradı. para verdik diye illa son performans kullanmaya gerek yok 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı