Benim de 5600 siparişim bugün gelecek. Elimde Dark Freezer x123 var, bu işlemci için yeterli olur değil mi? Ayrıca MX-4 macun da var.
@swaron daha ucuzu benden gelsin.
55 derecenin üzerine çıkmıyor. Kendim kullanıyorum. Thermal Grizzly Kryonaut termal macun ile kullanıyorum.![]()
Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benzer fiyatta mx-6 almak daha mantıklı. Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr (AR-ACTCP00080A) | TeknobiyotikTermal macun yenileyin, Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
Önerimdir. Duruma göre kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
Bunu almayı DüşünüyorumStok fanı çok kötü o sıcaklıklar normal. Soğutucu olarak forumun millisi olan bu soğutucuyu öneririm. İşinizi fazla fazla görür.
![]()
ID-COOLING SE-224-XTS White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-224-XTS White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Benim de 5600 siparişim bugün gelecek. Elimde Dark Freezer X123 var, bu işlemci için yeterli olur değil mi? Ayrıca MX-4 macun da var.
95 dereceye kadar bir şey olmaz.@Truvalıadam Hocam neye beğenmedim attınız tam olarak sorabilir miyim?
Yorumumda bir şey olacağını söylemedim zaten, yaz aylarında olduğumuzu bunun da etkilediğini, stok fanların da yaz aylarında yetersiz olup endişe yarattığını söyledim.95 dereceye kadar bir şey olmaz.
Bende de tarayıcı falan açıkken 42-47 arası gidip geliyor. Senin içinde yeterli olacaktır zaten.@Senarita Az önce geçiş yaptım. Bulunduğum oda da çok sıcak ve sıcaklık değerleri boşta bu şekilde;
(Dark Freezer x123 + MX-4)
Eki Görüntüle 2280262
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.