Ryzen 5 5600 işlemci için kule tipi soğutma önerisi

Ömer137

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yükseltmeyi planlıyorum. 5600 almak gibi bir hedefim var ama yaşadığım yer yazları aşırı sıcak olduğu ve stok soğutucu işe yaramadığı için kule tipi bir soğutma bakıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bütçem 1000TL üstüne cıkamıyor maalesef.

Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming Işlemci Fanı 6 Bakır Kanallı Cpu Fan Soğutma Sistemi - Fiyatı, Yorumları bu soğutucuyu buldum. Sizce işimi görür mü?

İşlemci yükseltmeyi planlıyorum. 5600 almak gibi bir hedefim var ama yaşadığım yer yazları aşırı sıcak olduğu ve stok soğutucu işe yaramadığı için kule tipi bir soğutma bakıyorum. Yardımcı olur musunuz? Bütçem 1000TL üstüne cıkamıyor maalesef.

Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming Işlemci Fanı 6 Bakır Kanallı Cpu Fan Soğutma Sistemi - Fiyatı, Yorumları bu soğutucuyu buldum. Sizce işimi görür mü?
Thermalright peerless assasin var bende işlemcim r5 3600.İstersen thermalright a bak gayet iyi soğutuyor.

Tek fanlı olduğu icin güvenemiyorum stok la bir farkı olur mu?

Bende de aynı işlemci var. Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen gaming.gen.tr bunu almayı düşünüyorum. youtube.com bu videoyu izleyerek almaya karar verdim sende izleyerek düşün istersen. Pişman olmazsın.

Bütcemi çıkartmaya çalışacağım çıkartabilirsem alırım teşekkür ederim.

Tek fanlı olduğu icin güvenemiyorum stok la bir farkı olur mu?

Bütcemi çıkartmaya çalışacağım çıkartabilirsem alırım teşekkür ederim.
Evet olur, en çok tercih edilen fanlardan biri zaten en çok tercih edilen değilse.

Ne kadar bir fark olur bilginiz var mı yazları 90 derece üstüne çıkıyor çünkü.

Boşta 38-42 gibi değerlerde takılır. Valorant'ta 60'ın üstüne çıkacağını sanmam. Sizin yaşadığınız yer aşırı sıcaksa o söylediğim derecelerden 4-5 derece fazla olabilir o da belki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı