Ryzen 5 5600 işlemci ile RTX 2060 ekran kartı uyumlu mu?

Teşekkür ederim herkese. Not kısmında soğutma probleminden bahsettim. Soğutucu veya kasa almam gerekir mi yoksa baska bir sorun mu var? Sogutucu oneriniz var mi?
Stok soğutucu ile ısınan bir işlemci R5 5600, bir yere kadar götürür anca. Soğutucu için bütçe belirtin öneri yapalım.

Stok soğutucu ile ısınan bir işlemci R5 5600, bir yere kadar götürür anca. Soğutucu için bütçe belirtin öneri yapalım.
Soğutucu bütçem düşük 600 TL yi biraz aşabilirim. Snowman M200 düşünüyorum. Snowman T serisini araştırıyorum. Anakartım B450M Plus.

Soğutucu bütçem düşük 600 TL yi biraz aşabilirim. Snowman M200 düşünüyorum. Snowman T serisini araştırıyorum. Anakartım B450M plus.

Soğutucu bütçem düşük 600 TL'yi biraz aşabilirim. Snowman M200 düşünüyorum. Snowman t serisini araştırıyorum. Anakartım B450M Plus.

Soğutucu bütçem düşük 600 TL'yi biraz aşabilirim. Snowman M200 düşünüyorum. Snowman t serisini araştırıyorum. Anakartım B450M Plus.

Bende önceden 2 fanlı olan modeli vardı çok güzeldi şimdi o kırıldı tek fanlısını aldım onun kadar iyi değil ama yine de soğuk tutuyor.

Soğutucu bütçem düşük 600 TL yi biraz aşabilirim. Snowman M200 düşünüyorum. Snowman T serisini araştırıyorum. Anakartım B450M Plus.

Snowman mı DeepCool mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı