Ryzen 5 5600 RTX 3060 sistem 17 bin TL'ye değer mi?

Evet deneyim ile hiçbir alakası yok AMD saçmalıkları yetti artık ben işten geldikten sonra kafamı koyup rahat rahat oyunumu oynamak istiyorum arkadaşım Cyberpunk oynarken oyundan durduk yere topu dikti diyerek WattMan ve siyah ekran almaktan sıkılmıştım en son sen gidip memnun şekilde 6800XT'ni kullanabilirsin. Tabii sorunlardan kurtulursan. NVIDIA problemsiz demedim ama sürücüleri 100 sürücüde 1 sorun var ise AMD 100 sürücüde 95'i sorunlu. Sadece donanım parça uyumsuzluğu değil direkt AMD kendisi sorunlu bunu da kafana sok güzel kardeşim.
Öyle bir şey yok arkadaşım. Sen gidip saçma voltajlar verirsen, çöp parça kullanırsan, stabil sürücü kurmazsan, düzgün hava akışın yoksa başına böyle şeyler gelir. Ayrıca oyunlardan da kaynaklı olabiliyor.

Öyle bir şey yok arkadaşım. Sen gidip saçma voltajlar verirsen, çöp parça kullanırsan, stabil sürücü kurmazsan, düzgün hava akışın yoksa başına böyle şeyler gelir. Ayrıca oyunlardan da kaynaklı olabiliyor.
Stabil sürücüler kurmasına rağmen, kafasına göre saçma sapan voltajlar vermemesine rağmen, kaliteli PSU ve RAM'e sahip olmasına rağmen WattMan sorunuyla çok fazla kez karşılaşmış tanıdıklarım var. Birisi RX 6600, diğeri RX 6700 XT kullanıcısı. Gerçi birisi 1 defa karşılaştı çok fazla değil, diğeri ben ayda 1 WattMan alıyorum diyor :D

Ha tabii bu her zaman böyledir demiyorum da bunlara dikkat edilse bile bu sorunla karşılaşılabiliyor onu belirtmek istedim.

Stabil sürücüler kurmasına rağmen, kafasına göre saçma sapan voltajlar vermemesine rağmen, kaliteli PSU ve RAM'e sahip olmasına rağmen WattMan sorunuyla çok fazla kez karşılaşmış tanıdıklarım var. Birisi RX 6600, diğeri RX 6700 XT kullanıcısı.

Ha tabii bu her zaman böyledir demiyorum da bunlara dikkat edilse bile bu sorunla karşılaşılabiliyor onu belirtmek istedim.
Bu düşük bir ihtimal ve farklı nedenleri de olabilir. RTX ile sorun yaşadıktan sonra iade edip, çatır çutur RX kullanan elemanlar da var. Siyah ekran sorunları ve dandik sürücüler NVIDIA tarafında da bulunuyor. Markaya çamur atılamaz bundan dolayı. RX 400, 500 ve 5000 serisine git at, ben makale bile yazdım zaten nasıl dandik olduklarıyla ilgili ama bu kartlarda cidden kronik bir sorun yok. FX serisinden kalma dandik algısını Ryzen'a kakalamaya çalışanlar vardı. Aynı durum.

4060 8 GB var The Last of Us, RDR 2 vb. oyunları oynadım Ultra ayarlarda 8 GB yetti neyi yetmiyor mesela? Soru sormama ragmen gülücük atan daha olgunlaşmamış elemanla muhatap olmak benim hatam üzgünüm.

8 GB VRAM ile TLOU part 1 oynayamazsınız, büyük ihtimalle VRAM aşındıktan sonra PC normal RAM'i kullanmıştır.

Merhaba 4060 ekran kartlı bir hazır sistem çalışmam mevcut. Ekran kartı haftaya sponsorumun stoklarında olacak. Aciliyetiniz yok ise bir hafta bekleyin derim. Rakipsiz bir fiyat yapmaya çalışıyoruz. Bende aileme bir tane hemen alacağım.

Merhaba 4060 ekran kartlı bir hazır sistem çalışmam mevcut. Ekran kartı haftaya sponsorumun stoklarında olacak. Aciliyetiniz yok ise bir hafta bekleyin derim. Rakipsiz bir fiyat yapmaya çalışıyoruz. Bende aileme bir tane hemen alacağım.

Şu an almadım daha bekliyorum.
Tabii fiyatı diğerlerine kıyasla uygunsa sizi tercih ederim. Beklemedeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı