Ryzen 5 5600 sisteme yükseltme önerisi

2. El kullanan adam zeki adamdır 0 2060 alacağım paraya 2-3 k daha koyar bı tık kondisyon dan ödünlü 3080-90 alırım 1 k ya falan da güzelce yenilettirir fıstık gibi kullanırım telefon kişisel eşyalar falan 2. El alınmaz (kulaklık klavye mouse) onlar da 500 TL ye sifirda rampage 2. Elde az kullanılmış razer varsa tabiki 2. El tercih edilir ama pc de sorun yaşatmaz 2. El kasa topladım 2 yıl önce işlemci,anakart,HDD 2. El hayati bir tehlike yaşamadım

Pb,Zula,valo,bannerlord,rdr2,Outlast 1,Outlast wb, de retro wawe,MC,gta5,battle teams2 CS + bir sürü oyun var hiç bir sorun yaşamadım.

Senin işlemcin hayvan gibi diğer parçalar çok dandik nasıl becerdin la onu? Uyar 3060 kullanıyor kuzen 0 dar boğaz.
Öncelik verdiğim işlemci olmuş dediğim gibi bir bilgim yok az da olsa var ama kısıtlı bendeki bilgi

Dandik dediğimde Ramin SSD n i anakartini falan gözden geçirince iyi bu arada ekran kartını 1 e falan sat yenisini al baya FPS artar çok da memnun kalırsın.

Güç kaynagin kaç w ne marka?

Dandik dediğimde Ramin SSD n i anakartini falan gözden geçirince iyi bu arada ekran kartını 1 e falan sat yenisini al baya FPS artar çok da memnun kalırsın.

Güç kaynagin kaç w ne marka?
500 olması lazım bakayım

Dandik dediğimde RAM'in SSD n i anakartini falan gözden geçirince iyi bu arada ekran kartını 1'e falan sat yenisini al bayağı FPS artar çok da memnun kalırsın.

Güç kaynagin kaç W ne marka?

Hangi marka bilmiyorum ama 500 olduğuna eminim bir de bu kasa ile beraber gelmişti.

Ben daha dün ASUS dual RTX 2060 kartımı sattım 3 bine ve 2800'e RX 5700 XT satın aldım. RTX 3060 gücünde bir kart. İkinci elde çok avantajlı fiyatlara alınabilir.

Hocam senin önerdiğin ekran kartı var mı 2. El alınabilir
Bütçe verirsen daha net sağlam parçalar onerebilirim 1070 baş tacıdır ama bu adamın sana 2. El önereceğini sanmam burda 2. El üstadı var. 😉

Ben daha dün ASUS dual RTX 2060 kartımı sattım 3 bine ve 2800'e RX 5700 XT satın aldım. RTX 3060 gücünde bir kart. İkinci elde çok avantajlı fiyatlara alınabilir.
Kaça sattın 2060 ı.

Bütçe verirsen daha net sağlam parçalar onerebilirim 1070 baş tacıdır ama bu adamın sana 2. El önereceğini sanmam burda 2. El üstadı var. 😉

Kaça sattın 2060 ı.
Hocam 3500 ekran kartı diyebilirim eğer elindekini sayarsan 4000 4500 çıkabilirim ama hemen satılacağını sanmıyorum ortalama 3000 diyelim

2. Linkteki gtx1070 veya renkli olan iyi gibi ama daha iyi olanı varmıdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı