Teşekkürler.Peki sistem konusunda düşünceniz nedir? RTX 3050 li ve Ryzen 5 5600'lü.Bilgisayarı bir daha yüksetlmeyi düşünmüyorum açıkçası.2025'de Gta 6'nın çıkacağını da varsayarsak ömürlük gider mi sizce?
Teşekkürler. Peki sistem konusunda düşünceniz nedir? RTX 3050'li ve Ryzen 5 5600'lü. Bilgisayarı bir daha yüksetlmeyi düşünmüyorum açıkçası. 2025'te GTA 6'nın çıkacağını da varsayarsak ömürlük gider mi sizce?
Ben baya uyguna aldım 3050'yi özellikle aldığım bi kart değil o yüzden.Hatta senin dediğin piyasanın bile çok aşağısında.Burda kilit soru gider mi gitmez mi?
Ben bayağı uyguna aldım 3050'yi özellikle aldığım bir kart değil o yüzden. Hatta senin dediğin piyasanın bile çok aşağısında. Burada kilit soru gider mi gitmez mi?
GTA 6 için DLSS açar grafik kısar kullanabilirsiniz muhtemelen ama uzun ömürlü olmaz yeni çıkan AAA oyunlar için malum adamlar ne optimizasyon ne bir şey yapıyor tahminim 1 en fazla 2 sene dayanır sonra grafik kısmaya başlarsın Alan Wake 2 şu an 3050 ile Low grafik 30 FPS alıyor.
Hocam ultra performanslı bir kart değil tamam ama o kadar da değil yani.Bir şeyin değerini düşürürken de abartmadan yapalım bunu.Seni çok rahat en az 4 sene götürür kardeşim bundan şüphen olmasın.Ultra grafik takıntın yok ise süreyi daha da uzatabilirsin,kullanımına göre yani.