Ryzen 5 5600G sistem alınır mı?

Bütçe
Hepsi 18.500 falan tutuyor

sedat16

Centipat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600G.
ASUS Prime B550M-K
Samsung 970 EVO Plus 500GB.
DDR4 X2 8 GB 3200MHz RAM.
Gigabyte P850GM 850W 80+Gold modüler PSU.
Gameforce cold 6X 120mm fan kasa.
Uyumlu mu?

Neden 5600G? Birkaç gün sonra blackfriday indirimleri gerçekleşecek onları beklersen daha güzel sistemler bulabilirsin. Alert 7600 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Kasayı M100A seçersen güzel tercih olabilir.
Dostum powercolor markası kötü ve ince hesabin psu lari ve kasalari dandik oluyor

Alınmaz.
Neredeyse 5600+ 4060 sistem parasına niye böyle bir sistem topladınız?

Kanka ekran kartı alana kadar 5600G ile idare edeceğim ne yani ayıp mı? Ben sadece bunlar uyuşur mu diye soruyorum güncelleme istermi parçalar?

Dostum powercolor markası kötü ve ince hesabin psu lari ve kasalari dandik oluyor

Kanka ekran kartı alana kadar 5600G ile idare edeceğim ne yani ayıp mı? Ben sadece bunlar uyuşur mu diye soruyorum güncelleme istermi parçalar?
MSI ile özelleştir dedim zaten psuları ince hesap mı üretiyor? Powercolor markasına kötü demişsin ekran kartsız apu sistemi 18500 TL'ye toplamışsın. Powercolor yıllardır AMD ekran kartı üreten bir firma kötü demen gülünç.

MSI ile özelleştir dedim zaten PSU'ları ince hesap mı üretiyor? PowerColor markasına kötü demişsin ekran kartsız APU sistemi 18500 TL'ye toplamışsın. PowerColor yıllardır AMD ekran kartı üreten bir firma kötü demen gülünç.

Kanka PowerColor, Afox, axle gibi markalar dandik malzemeden yapılma şeyler. Kötüler. Dostum

Benim yazdığım sistem APU sistem ve toplamda 18.500 falan tutuyor bende uyuşur mu sorun olur mu diyorum parçalar?

Uyuşur. Ama almanızı önermem ekran kartlı bir Ryzen 5 7500F sistem alın illa ekran kartını sonra alacağım diyorsanız sistemle gelen kartı satarsınız.

Benim yazdığım sistem apu sistem ve toplamda 18.500 falan tutuyor bende uyuşur mu sorun olurmu diyorum parçalar?
Dostum ironi yapıyorum hala apu sistem topladım diyorsun. Ben sana senin topladığın sistemden çok daha fazla performans veren sistemi atıyorum sen bana hala apu apu apu diyorsun. Ekran kartlı sistemle apu sistem bir olur mu hiç? Topladığın sistem aşırı pahalı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı