Ryzen 5 5600G sistemi satıp MacBook Air M.2 almak mantıklı mı?

Elimde bulunan,
  • Anakart: ASUS Prime B450M K II.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G.
  • RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB (8+8) 3600MHz CL18.
  • Depolama: Kioxia 500GB NVMe M.2 SSD.
  • Güç kaynağı: Corsair CV550 550W 80 Bronze.
  • Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
  • Monitör: AOC C27G2A'e 27" 165Hz.
Sistemini satıp 2. el bir MacBook Air M.2 almayı planladım. Bu bilgisayarı 12.5k civarına satıp üstüne de stajımdan gelen tüm maaşımı koyup almayı planlıyorum. Bi' tık ucuza bir MacBook Air M.2 buldum. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mıdır? Sınav senemdeyim bu sene oyun oynamam, seneye oynarsam da en fazla LoL, CS2 falan oynarım. İleride satarken de fiyat artışı olacağından almayı düşünüyor gibiyim. Sizce mantıklı mıdır?

Son düzenleme:
RX 6600'lü masaüstünü satıp MacBook almak bence hiç mantıklı değil. MacBook sadece adı ve görüntüsünden ibaret benim bildiğim çok düşük bir ekran kartı var işlemci de hadi olsa olsa i7 5. nesil falandır. Ben olsam böyle bir şey yapmazdım şu anda o ekran kartını satıp çok daha iyi bir dizüstü de alabilirsin MacBook sadece gündelik işlerini görür o kadar.

RX 6600'lü masaüstünü satıp MacBook almak bence hiç mantıklı değil. MacBook sadece adı ve görüntüsünden ibaret benim bildiğim çok düşük bir ekran kartı var işlemci de hadi olsa olsa i7 5. nesil falandır. Ben olsam böyle bir şey yapmazdım şu anda o ekran kartını satıp çok daha iyi bir dizüstü de alabilirsin MacBook sadece gündelik işlerini görür o kadar.
Yanlış yazmışım hocam. Önceki konularımdan birinden kopyala yapıştır yapmışım. RX6600 yok. Direkt apu sistem.

MacBook Air M2'nin şu anda aktif bir destek sağlamasa da, tam sürümü çıktığında CS2'yi kaldırabileceğini düşünmüyorum hocam. Ancak performans testlerini kontrol edebilirsiniz.

Elimde bulunan,
  • Anakart: ASUS Prime B450M K II.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G.
  • Ekran kartı: XFX RX6600.
  • RAM: G.Skill Ripjaws 16 GB (8+8) 3600MHz CL18.
  • Depolama: Kioxia 500GB NVMe M.2 SSD.
  • Güç kaynağı: Corsair CV550 550W 80 Bronze.
  • Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
  • Monitör: AOC C27G2A'e 27" 165Hz.
Sistemini satıp 2. el bir MacBook Air M.2 almayı planladım. Bu bilgisayarı 12.5k civarına satıp üstüne de stajımdan gelen tüm maaşımı koyup almayı planlıyorum. Bi' tık ucuza bir MacBook Air M.2 buldum. Sizce böyle bir şey yapmak mantıklı mıdır? Sınav senemdeyim bu sene oyun oynamam, seneye oynarsam da en fazla LoL, CS2 falan oynarım. İleride satarken de fiyat artışı olacağından almayı düşünüyor gibiyim. Sizce mantıklı mıdır?

Fiyat artışı olacağını sanmam hatta bence düşme ihtimali çok daha fazla çünkü ARM çok daha popülerleşecek belli ki helede Windows'un ARM sürümü çıkması kanıtlıyor biraz. Ama oyun oynamayacaksanız alınabilir çünkü M2 işlemcisi ciddi bir pil ömrü sağlamakta ama satmalı mısınız bilemem çünkü ikisi farklı şeyler için. Ama oyun oynamayacaksanız iş görür ki sorunlu da olsa bazı oyunları oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı