Bütçe ne?
Maksimum 15k.
Bütçe ne?
Maksimum 15k.
Bu butcede sadece işlemciye o kadar para vermek mantıklı değil ekran kartı olarak ne dusunuyorsunuz? İkinci el dizmeniz sizin için daha iyi olur.
Sıfır almayı düşünmeyin hocam, o GPU 2.el de 2000TL civarı filan. 5500TL'ye RX 6600 veya ARC A750 bulursunuz 2.el.BIOSTAR RX 580 8 GB 256 bit 1750MHz.
Sıfır almayı düşünmeyin hocam, o GPU 2.el de 2000TL civarı filan. 5500TL'ye RX 6600 veya Arc A750 bulursunuz 2.el.
RX 500 serisi üretimi durdurulmuş ve güncelleme almayan bir seri zaten.
Hocam ikinci el bilemiyorum yani yaşadığım yerde baktım çok düzgün yok başka yerdende almak istemem bir de hocam iyi değilmi 256 bit 1750 MHz.
Hocam iyi olması bit değerinden ve MHz'den ibaret değil ne yazıkki. Bit değeri zaten oyunlar için birşey ifade etmiyor ve MHz ise FX işlemcilerde de vardı ama berbat performansları vardı.Hocam ikinci el bilemiyorum yani yaşadığım yerde baktım çok düzgün yok başka yerdende almak istemem bir de hocam iyi değilmi 256 bit 1750 MHz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.