Ryzen 5 5600X ayarları

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 232952.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 232952.png
    35 KB · Görüntüleme: 29
Üstat BJK FB özetini izleyeyim dedim yarısında ıkı kere reset attı Kernel Power gozukuyor olay gorunteliyecısinde
4 5 el Black Ops 6 multı gırdım sorun yok
Bu ne lanet bir hata sırf bundan dolayı daha yeni 1000W MSI MAG PSU aldım Windows 10 da da veriyordu bircok yazılım yukledıkten sonra 2 sene vermemişti. Windows 11 gecınce gene vermeye baslamıstı 2 haftadır demek sorun yazılımsal bence ASUS ana kartta bir sorun var
Denetim Masası'ndan 3D ayarları gerı yukledım şımdı reset atmıyor Edge'de video ızlerkende
ASUS anti surgeden şuphelenıyorum kapatsak bir şey olur mu?
Bir de bu hataya edgedki grafik hızlandırma gibi bazı seylerın sebep oldugu yazılıyordu başka bir tarayıcı tavsıyesı var mı?

Son düzenleme:
Üstat BJK FB özetini izleyeyim dedim yarısında ıkı kere reset attı Kernel Power gozukuyor olay gorunteliyecısinde
4 5 el Black Ops 6 multı gırdım sorun yok
Bu ne lanet bir hata sırf bundan dolayı daha yeni 1000W MSI MAG PSU aldım Windows 10 da da veriyordu bircok yazılım yukledıkten sonra 2 sene vermemişti. Windows 11 gecınce gene vermeye baslamıstı 2 haftadır demek sorun yazılımsal bence ASUS ana kartta bir sorun var
Denetim Masası'ndan 3D ayarları gerı yukledım şımdı reset atmıyor Edge'de video ızlerkende
ASUS anti surgeden şuphelenıyorum kapatsak bir şey olur mu?

Overclock'un stabilitesini yapmadık daha ondandır. Çok geç oldu uyumam lazım. Curve Optimizer 30 yerine 10 gir sonra tek tek ayarlayacaz. Yarın görüşürüz.

O, 10'a getirdiğiniz ayarı tekrar 30 yapıp yine arka planda çalan bir şey olmadan Cinebench R23 testi yapın.
Tamam

Multi Core da SVM acınca 12 ustu ama Single Core da biraz düşmüş
O, 10'a getirdiğiniz ayarı tekrar 30 yapıp yine arka planda çalan bir şey olmadan Cinebench R23 testi yapın.

30 kadar

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-08 230522.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 230522.png
    62,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Single Core'un doğru olduğunu sanmıyorum, tekrar yaparsanız daha yüksek puan alırsınız büyük ihtimal. Şimdi işlemcinize sıcaklık limiti belirleyelim, kaç derecede sınırlayalım, size ne uygun olur?

Tamam bir daha yaparım. Kaç olsun limit. Bir de Ryzen Master 6 derece daha dusuk gosterıyor Core Temp'e göre. Ayrıce Curve Optimizer'i gene 10a çekicez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı