Ryzen 5 5600X ile RX 570 sorun çıkarır mı?

yigitcakir8

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İkinci el ekran kartsız R5 5600X sıvı soğutmalı bir sistem almayı düşünüyorum. Ama elimdeki RX 570 4 GB'ı bu sisteme takıp kullansam sıkıntı çıkarır mı? Yaparsa ne gibi sorunlar yapar? Ekran kartının işlemciye darboğazı çok etkiler mi? Oynadığım en çok grafik isteyen oyun GTA V, BF 2042, vs. Genelde Rainbow Six: Siege, CS2 vs. oynuyorum.

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba, İkinci el ekran kartsız R5 5600X sıvı soğutmalı bir sistem almayı düşünüyorum. Ama elimdeki RX 570 4 GB'ı bu sisteme takıp kullansam sıkıntı çıkarır mı? Yaparsa ne gibi sorunlar yapar? Ekran kartının işlemciye darboğazı çok etkiler mi? Oynadığım en çok grafik isteyen oyun GTA V, BF 2042, vs. Genelde Rainbow Six: Siege, CS2 vs. oynuyorum.

Yani hocam istediğiniz oyunlari oynarsiniz gibi gözüküyor ancak daha güclü bir ekran karti almaniz sizin yarariniza olacaktir. Bu arada herhangi bir sorun yasayacaginizi düsünmüyorum.

Merhaba, ikinci el ekran kartsız R5 5600X sıvı soğutmalı bir sistem almayı düşünüyorum. Ama elimdeki RX 570 4 GB'ı bu sisteme takıp kullansam sıkıntı çıkarır mı? Yaparsa ne gibi sorunlar yapar? Ekran kartının işlemciye darboğazı çok etkiler mi? Oynadığım en çok grafik isteyen oyun GTA V, BF 2042, vs. genelde Rainbow Six: Siege, CS2 vs. oynuyorum.

Bende Ryzen 7 7800x3D ile 1660 Super var hiçbir problemi yok ama tam performans için ekran kartı yükseltmesi yapmak lazım. Ben de 5 bin serisini bekliyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Normalde RX 570'i i5 6500 ile kullanıyordum ama darboğaz sorunu yapıyordu. Küçük edit işleriyle uğraşıyorum ve bu çıktılarda donma renk bozulması gibi sorunlar ortaya çıkıyordu. 5600X ile kullanırken sizce bu tarz sorunlar yaşarmıyım?

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Normalde RX 570'i i5 6500 ile kullanıyordum ama darboğaz sorunu yapıyordu. Küçük edit işleriyle uğraşıyorum ve bu çıktılarda donma renk bozulması gibi sorunlar ortaya çıkıyordu. 5600X ile kullanırken sizce bu tarz sorunlar yaşar mıyım?

Sorun çıkacağını sanmıyorum, ayrıca RX 570'i de dibine kadar kullanmış olursun o işlemci ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı