Ryzen 5 5600X overclock deneyimim

Güle güle kullanın bende işlemciyi 4.9'a çıkardım takılıyorum 684 tekli çekirdek 5450 civarında çoklu çekirdek vermeye başladı CPU-Z de.

Güle güle kullanın bende işlemciyi 4.9'a çıkardım takılıyorum 684 tekli çekirdek 5450 civarında çoklu çekirdek vermeye başladı CPU-Z de.
Bana yardımcı olma şansınız var mı 5600x kullanıyorum b450m s2h anakart ile pbo ile bir kaç deneme yaptım ama her seferinde cinebench r23 testlerinde 10-10.5k arasında hatta bazen 9.5k lara kadar düştüğünü gördüm ne yaparsam tam performans alabilirim hangi ayarları yapmam gerekiyor bilmiyorum

İşlemcinizin bir test ile kalitesine bakmanız lazım testin adını unuttum. 1375 v veriyorum işlemci kaldırıyor. 5 GB çıktıgımda açılması ile kapanması bir oluyor neredeyse v yetmiyor. Sizde de aynı durum olabilir çekirdeklerin kalitesine göre voltaj değişimi olabilir.

Konuyu hortlatmış gibi oldum ama kusura bakma lütfen. İşlemci o.c'den pek anlamıyorum. en son burada yazmış olduğunuz manuel o.c için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor BIOS'tan? Müsait vaktinde tarif edebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…