2K monitör alacak bütçe ayırdım. Ancak şansıma sistemin fiyatı 30kya çıktı![]()
Elinizi çabuk tutun yazacaktım keşke yazsaydım çok düşüktü fiyatı piyasaya göre.
2K monitör alacak bütçe ayırdım. Ancak şansıma sistemin fiyatı 30kya çıktı![]()
Sizce anakartı x570 serisi olarak almak mantıklı mıdır peki?5600x daha iyi bir tercih olur. Ama diğer tarafta da 3070 Tİ var. Burada karar vermeniz gereken hangisinin uzun vadede farkı daha az hissettireceği. Bence 5600x olan sistem bu açıdan daha iyi.
İkisi de güzel seçenekler ancak şöyle birkaç sorun var:Overclock yapmayacaksanız veya çok iyi fiyattan almayacaksanız mantıklı değil.
1. olarak bu sistem var (SSD'sini 980 Pro yapın)
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
2. olarak bu var.
![]()
ULTIMA-11700K / INTEL I7-11700K / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-ROG3070Ti oyuncu bilgisayarı INTEL-i7 ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
2. sistemin işlemcisi daha iyi 1. sistemin SSD'si daha iyi ve 1. sistem daha güzel gözükür
Ben olsam 2. sistemi alırdım sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Çok kötü oldu gerçekten.O çok kötü olmuş işte.
Hocam İncehesap'ta anakartı stoklarda bulunan bir anakartla değiştirebileceğinizi söylemişsiniz direkt aradaki fiyat farkını mı ödüyoruz öyleyse çok iyi olur benim için.
Çok kötü oldu gerçekten.
Detayını sormadım açıkçası.
Bana verdikleri cevap; "talep etmiş olduğunuz bir ürün var ise yetkili departmana öneriniz iletilecektir." şeklinde. Opsiyon olarak koyacaklar diye anladım ben.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Valla şimdilik bu bütçenin üzerine kolay kolay çıkabilecekmişim gibi görünmüyor.Tamamdır hocam teşekkürler yeni bütçe belirtirseniz yine yardım edebilirim bu arada.
Sinerji Helen Intel Core i5 11600K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji'de bunlar da var. Kaçırdığım ürün gibi değil ama.![]()
Sinerji Supreme Intel Core i7 11700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC]
Sinerji Supreme Intel Core i7 11700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Vallahi şimdilik bu bütçenin üzerine kolay kolay çıkabilecekmişim gibi görünmüyor.
Bekleyeyim mi ne yapayım bilemedim. Allak bullak oldu kafa. Siz olsanız ne yapardınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.