RTX 4000 serisi çıktında F/P oranı iyi olan RTX 3000 serisi sistemler çıkmış mıydı? Hayır. Yeni seri ekran kartlarına geçiş döneminde eski seri kartların F/P sistemlerini beklemeyin.
Anakart konusunda ne diyorsunuz?
ASUS PRIME A620M-K vs ASUS PRIME B650M-R
Bu iki anakartta farklar neler? Örneğin ASUS PRIME B650M-R anakart 2 tane M.2 SSD slotu var. Diğerinin 1 adet.
Bunun dışında, OC yapmadan bu anakartların çıktığı MHz hızları nedir? Hangisini almalıyız? Anakart özelleştirmesine gerek var mı?
Yardımcı olur musunuz? @815867 @LorrieNN
Ben de arkadaşa bu şekilde sipariş geçtirdim, yanına da pearless assasin aldık. Anakart yükseltmesi yapmak isteyen B650 geçebilir sanırım, biz gerek duymadık.
Ben de arkadaşa bu şekilde sipariş geçtirdim, yanına da pearless assasin aldık. Anakart yükseltmesi yapmak isteyen B650 geçebilir sanırım, biz gerek duymadık.
Hangi kule tipi soğutucu o? Biz de şimdi sipariş veriyoruz.. Kule tipi soğutucu önerisi lazım. Thermal Asassin mi ne siyah böyle güzel güçlü duran bir kule tipi soğutucu vardı.
Hangi kule tipi soğutucu o? Biz de şimdi sipariş veriyoruz.. Kule tipi soğutucu önerisi lazım. Thermal Asassin mi ne siyah böyle güzel güçlü duran bir kule tipi soğutucu vardı.
EDİT : Kasayı VENTO 650W yaptım ve SSD'yi 1TB Kingston NVM3 M.2 SSD yaptım. Bunun dışında, iki kule tipi soğutucu da uygun mudur kasama? Hangisini alması gerektiğini kuzenime bırakacağım. Sizinkini ve ya diğer arkadaşın önerdiğini ona söyleyeceğim.
Ben 1tb m2 ssd msi kasa msi rtx 4060 ti msi psu 7500f sistemi 26k ya toplamıştım mayısın sonunda memnunum ama kasa biraz dandik hissettiriyor almışken dikkat edin parça kalitesine gerçi kaliteli herhalde.