Elektronik Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Kasayı Vento 750W yapmanız yeterli.

RTX 4000 serisi çıktında F/P oranı iyi olan RTX 3000 serisi sistemler çıkmış mıydı? Hayır. Yeni seri ekran kartlarına geçiş döneminde eski seri kartların F/P sistemlerini beklemeyin.
Kasa dışında SSD yükseltmeyi de düşünüyorum. Kronik sorunu olmayan ve anakartın desteklediği MHz hızlarına çıkabilen iyi bir 1TB SSD istiyorum. :/

1.050 TL ekstra vermeye gerek yok. Vento 650W'de yeterli olur hem fiyatta düşüyor.
Anakart konusunda ne diyorsunuz?
ASUS PRIME A620M-K vs ASUS PRIME B650M-R

Bu iki anakartta farklar neler? Örneğin ASUS PRIME B650M-R anakart 2 tane M.2 SSD slotu var. Diğerinin 1 adet.
Bunun dışında, OC yapmadan bu anakartların çıktığı MHz hızları nedir? Hangisini almalıyız? Anakart özelleştirmesine gerek var mı?
Yardımcı olur musunuz?
@815867
@LorrieNN

Kasayı Vento 650W, SSD'i Kingston NV3 1 TB yapın.

Monitör olarak bu olabilir.
Ben de arkadaşa bu şekilde sipariş geçtirdim, yanına da pearless assasin aldık. Anakart yükseltmesi yapmak isteyen B650 geçebilir sanırım, biz gerek duymadık.

Ben de arkadaşa bu şekilde sipariş geçtirdim, yanına da pearless assasin aldık. Anakart yükseltmesi yapmak isteyen B650 geçebilir sanırım, biz gerek duymadık.
Hangi kule tipi soğutucu o? Biz de şimdi sipariş veriyoruz.. Kule tipi soğutucu önerisi lazım. Thermal Asassin mi ne siyah böyle güzel güçlü duran bir kule tipi soğutucu vardı.

Hangi kule tipi soğutucu o? Biz de şimdi sipariş veriyoruz.. Kule tipi soğutucu önerisi lazım. Thermal Asassin mi ne siyah böyle güzel güçlü duran bir kule tipi soğutucu vardı.
Evet thermalright pearless assasin 120se model. 2 fanlı olanı aldım ben ama teklisini de alabilirsiniz arkadaşın attığı.

7500F için yeterli.
Ya sizin önerinizi ya da bunu alacağız hocam:

Firmayı hiç sevmesem de bunu düzgün yollarlar herhalde.. Kuzenim alıyor.

Evet thermalright pearless assasin 120se model. 2 fanlı olanı aldım ben ama teklisini de alabilirsiniz arkadaşın attığı.
EDİT : Kasayı VENTO 650W yaptım ve SSD'yi 1TB Kingston NVM3 M.2 SSD yaptım. Bunun dışında, iki kule tipi soğutucu da uygun mudur kasama? Hangisini alması gerektiğini kuzenime bırakacağım. Sizinkini ve ya diğer arkadaşın önerdiğini ona söyleyeceğim.
1740315109606.png

Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem.

Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır.
Ben 1tb m2 ssd msi kasa msi rtx 4060 ti msi psu 7500f sistemi 26k ya toplamıştım mayısın sonunda memnunum ama kasa biraz dandik hissettiriyor almışken dikkat edin parça kalitesine gerçi kaliteli herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı