Elektronik Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Vento kasanın stoğu bitti.
Bir soru sormak istiyorum hocam.
Biz bir saat önce bu sistemi sipariş ettik.
Kasayı dediğiniz gibi VENTO 650W yaptık.
Birde Kingston NVM3 M.2 SSD 1TB seçtik.
Bunun dışında 16GB RAM ile geliyor. Fakat RAM 2x8 değil yani tek bir RAM slotu ile geliyor. Bu şekilde kullanmak sıkıntı çıkarmaz değil mi? Ayrıca bir ay sonra aynı RAM'den almayı ve 16x2 yani 32 GB RAM yapmayı düşünüyoruz.

Anakarti b serisi olani yapmanizi oneririm. A serisi giris seyivesi cok kisitli ve kit bir anakart.
Anca o kadar geliştirdik hocam, 2k daha eklemek lazım anakart b için. monitör ve klavye de alacak o yüzden zor. Ben de biliyorum ama arkadaş öyle upgrade ile çok uğraşmıyor zaten.

Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem.

Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır.

1740345693491.png

RAM'i 32 yapmayı denedim ancak anakart değiştirince kabul etmiyor buga giriyor o yüzden sistem gelince tekrar yükseltme yapacağım RAM + işlemci 7800x3D bence fena olmadı.

Eki Görüntüle 2431628

RAM'i 32 yapmayı denedim ancak anakart değiştirince kabul etmiyor buga giriyor o yüzden sistem gelince tekrar yükseltme yapacağım RAM + işlemci 7800x3D bence fena olmadı.
Hayırlı olsun, hocam 500 GB az olmasın 1 TB geçseydin NV3. Ram tek adet 1x16 olduğu için aynısından bir tane daha alır takarsın anakartta 2 slot var zaten. O sıkıntı değil hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı