Elektronik Ryzen 5 7500F, RTX4060 Ti sistem 26.499 TL

Hazır sistem aldım stok görünüyordu. Ben aldıktan sonra rampage vb. çöp malları stok yok diye eklemişler. 1 saat telefonda bekledim bana ne aldıysan o dedi sadece. İtopyadan asla alışveriş yapmam. Bu kasayı da o sebeple almadım. Diğer sistem buradan olmaz umarım.

Ucuz yırtmışız.
Kargo şirketinin ne olduğu belirsiz.Sanırım yurt dışında iyiydi ama türkiye de puanlamaya falan da bakarsan 2 ile 2.5 arası.Karantinadan önce site de iyiydi şu an piyasayı çok bilmiyorum ama arada girdiğimde incehesap baya iyi 1 2 ay önce rtx 3600 lı sistem 11k'ydı bu sitede 15k falandı aynı sistem

Bu benim topladığımdan 1200 lira daha ucuza geliyor ram markası farklı bide kasa deepcooldu benimkinde ve sivi sogutma bunda başka marka
Screenshot_20230924-235210_Chrome.jpg

Peki bu sisteme niye Ryzen 5 7600 koymamışlar neredeyse piyasada aynı fiyatları bu işlerde çok terslik var fatura bedelleride düşük çıkar bu sistemlerin çok uyanık bu firmalar gerçekten.

Peki bu sisteme niye Ryzen 5 7600 koymamışlar neredeyse piyasada aynı fiyatları bu işlerde çok terslik var fatura bedelleride düşük çıkar bu sistemlerin çok uyanık bu firmalar gerçekten.
Yanlış bilmiyorsam AMD Ryzen 5 7500f ile yapılan hazır sistemler için ekstra bir indirim sağlıyor işlemci konusunda yani piyasa fiyatı yakın bile olsa 7600 ile hazır sistemlerde 7500f daha ucuza geldiği için fark artıyor sanırsam.

Yanlış bilmiyorsam AMD Ryzen 5 7500F ile yapılan hazır sistemler için ekstra bir indirim sağlıyor işlemci konusunda yani piyasa fiyatı yakın bile olsa 7600 ile hazır sistemlerde 7500F daha ucuza geldiği için fark artıyor sanırsam.

Aralarında 200 lira var müferit olarak toplanırsa ben şahsen 7600 varken 7500F almam.

Sanki 7500F stok fan ile soğutulabiliniyor gibi yazmışsın. Tek tek toplayınca fahiş oluyor, hazır sistem olarakta firmaların en çok kar ettiğini alıyorsun bu işin sonu yok.
Haklisin ama 7600'un yanina daha ust duzey bir sivi sogutucu koymalari lazim. 7500f i stok fanla bir sure idare edersin. Insanlar, butcesi kisitli oldugu icin, ekran kartini vs olabilecek en ust duzeyde alip sogutmayi, monitoru sonra hallederiz diyor.
Ama pckolik'in 7600 yukseltmesine +2k koymasi ayri bir konu tabi o sacma.

Haklisin ama 7600'un yanina daha ust duzey bir sivi sogutucu koymalari lazim. 7500f i stok fanla bir sure idare edersin. Insanlar, butcesi kisitli oldugu icin, ekran kartini vs olabilecek en ust duzeyde alip sogutmayi, monitoru sonra hallederiz diyor.
Ama pckolik'in 7600 yukseltmesine +2k koymasi ayri bir konu tabi o sacma.
Sadece PCKolik değil, İtopya, Vatan, Gençer hepsi kolpalık yapıyor piyasa şişirilmiş böyle şirketler enflasyonun kaymağını yiyor böyle yapılırsa enflasyonun düşeceği varsa düşmez. Aynı sitede Asus kart 4060 TL, hazır sistem 18500 TL. Kendim toplayacağım ama o kadar büyük makas var ki enayilik oluyor. 2+ koyması zaten seni soyuyorum hırsızım ben demek. +2 yapmanın enayilik olacağını yapanında parasını yiyeceğini biliyor. Bütün forum siteleri, yayıncısı, YouTuber'ide bu pastadan güzel paylar aldığı için hırsızlığa ses çıkarmıyor. Oyun oynayan birisi için şuan Ryzen 5 5600 yeterli, 5-10 FPS için 7-8 fazla harcatıyorlar çünkü ileriye dönük yapıyorlar ki bileşen satabilsinler. DDR5 şuan hiçbir işe yaramayan yeni bir geçiş. Bunların baş kazıkçısı da Vatan bilgisayar.

Hazır sistemlerde firmalar üçkağıtçılık yapıyor iade ürünleride koyuyorlar sisteme arayıp desenki bana demonte yollayın ürünleri yollamıyorlar bu da bence gayet yeterli bir kanıt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı