Ryzen 5 7500F ve Palit Dual RTX 4060Ti sistemin fiyatı ne kadar olmalı?

Yok hocam sıfırı 22K ya falan bulunabiliyor.
Sıfırı parçaları kendim toplayarak 35K'nın üzerine çıkıyor. 22K'yı nasıl çıkardınız?

Kullanılmış bir sistem olduğu için 25K-28K gibi fiyatlar makul olabilir sanki.
Sistem bir buçuk yıllık bir sistem. Yüksek grafik gerektiren oyunları oynamadım. Çok yormadım genel olarak ama.

2. el sistem fiyatlarken sıfır fiyatlarına bakılmaz. Kimse sizin o üretimi durduğu için hakettiği fiyatın iki fiyatına satılan demode olmuş kartınıza hak etmediği fiyatı vermez (sitemim konu sahibine değil). 4060 ti'ın şu an sıfırının hakettiği fiyat 15 bin TL ikinci elde de 10 bin TLden yukarı değildir. Bu sistemin diger parçaları gayet iyi monitör hariç fiyatına 28 bin TL derdim.

2. el sistem fiyatlarken sıfır fiyatlarına bakılmaz. Kimse sizin o üretimi durduğu için hakettiği fiyatın iki fiyatına satılan demode olmuş kartınıza hak etmediği fiyatı vermez (sitemim konu sahibine değil). 4060 ti'ın şu an sıfırının hakettiği fiyat 15 bin TL ikinci elde de 10 bin TLden yukarı değildir. Bu sistemin diger parçaları gayet iyi monitör hariç fiyatına 28 bin TL derdim.
Teşekkür ederim görüş bildirdiğiniz için.

Monitörle birlikte ise 26 27 olabilir.
Benzer ve daha düşük özelliklerdeki sistemleri 30K'nın üzerine listelemişler. 26-27K fiyatını neye göre belirlediniz?

Benzer ve daha düşük özelliklerdeki sistemleri 30K'nın üzerine listelemişler. 26-27K fiyatını neye göre belirlediniz?

Mantıklı düşünen biri o sistemin 30k etmeyeceğini bilir diye düşünüyorum. Diğer kişilerin o fiyatta koyması o sistemin ederinin o kadar olduğu anlamına gelmiyor.
2. el fiyatları zaten 0 fiyatlar ile neredeyse aynı tuhaf bir şekilde :D o sistemi 30k ya koyanın kendine saygısı yoktur.

Mantıklı düşünen biri o sistemin 30k etmeyeceğini bilir diye düşünüyorum. Diğer kişilerin o fiyatta koyması o sistemin ederinin o kadar olduğu anlamına gelmiyor.
Hocam 4060 ti ve 7500f kombosu 26 27k ya mı cidden monitörle? Çünkü b580 sıfır sistemler okadarda. Temiz kullanıldığını düşünürsek 4060 ti lı sistem daha iyi olur.

Hocam 4060 Ti ve 7500F kombosu 26 27k ya mı cidden monitörle? Çünkü B580 sıfır sistemler o kadar da.

Aynı fiyata 0 B580 7500F kombosu alınabiliyor 0 bir şekilde yanına monitör olarak F/P bir şey alırsan 27 28k banında geliyor. 2. el 4060 Ti sisteme 28k vereceğime 0 B580 alırım daha karlı.
Eğer herkes 30k ya koyduysa konu sahibi de koyabilir ama o sistemin ederi 30k değil.

Yani evet adam aynı sistemin 4060'ı olanına 38K girmiş de o yüzden sordum. Peki dediğiniz miktar monitör dahil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı