işletim sistemi olarak soruyorum pek bilgim yok windows 11 ya da windows 10Tam olarak anlayamadım hocam.
işletim sistemi olarak soruyorum pek bilgim yok windows 11 ya da windows 10Tam olarak anlayamadım hocam.
Bana kalırsa Windows 11 mantıklı olur, Windows 10 desteği yavaş yavaş kesiliyor çünkü.işletim sistemi olarak soruyorum pek bilgim yok windows 11 ya da windows 10
Teşekkürler.Bana kalırsa Windows 11 mantıklı olur, Windows 10 desteği yavaş yavaş kesiliyor çünkü.
Rice ederim hocam, hayırlı olsun tekrardan.Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim 24 yaşındayım zor bir sene geçiriyorum aslında kafamda yoktu böyle bir şey bir anda laptopumu satıp üstüne 13-14 bin koyup böyle bir sistem kurdum. Çocukluk hayallerimdi pek istek yok ama gelince bakacağız artık.
Renk kalitesi falan iyi mi? Biraz toparladıktan sonra en yakın zamanda 240'a geçmeyi düşünüyorum teşekkür ederim.
Monitörü de ucu ucuna indirimli aldım zaten bütçeyi zorlamak istemedim. Ama teşekkür ederim not aldım ileride düşüneceğim.
Teşekkür ederim sağolun.Ben ürünü almadınız sandım. Monitörü aldıysanız hayırlı olsun.
10 kullanıyorum 11 henüz şans vermedim destek bittiği yere kadar 10 kullanıcam. Deneyebilirsiniz Windows 11'i.Bilginiz var mı bilmiyorum ama hangi işletim sistemini kurmalıyım? Yıllardır Windows 10 kullanıyorum ama desteği yakında bitecek. Windows 11de sorun yaşar mıyım?
İlk çıktığından beri 11 kullanıyorum neredeyse arayüzü bana daha hoş geliyordu ilk geçtiğim zaman şuan çok alıştım.10 kullanıyorum 11 henüz şans vermedim destek bittiği yere kadar 10 kullanıcam. Deneyebilirsiniz Windows 11'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.