Y yigicat Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 7600. RTX 4060. 32 GB RAM mevcut. BF1 oynuyorum, oyundan çıkar çıkmaz, kendi kendine reset atıyor PC ve yeniden açılıyor. Neden olabilir?
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 7600. RTX 4060. 32 GB RAM mevcut. BF1 oynuyorum, oyundan çıkar çıkmaz, kendi kendine reset atıyor PC ve yeniden açılıyor. Neden olabilir?
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 27 Mart 2025 #11 yigicat dedi: Bir deneyeceğim. Hangisi. Genişletmek için tıkla... F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız. Artı 0 Eksi
yigicat dedi: Bir deneyeceğim. Hangisi. Genişletmek için tıkla... F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız.
KS KS Y yigicat Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #12 Burak Karabal dedi: F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tmm expo açıktı tekrar gireceğim şimdi oyuna Burak Karabal dedi: F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Malesef aynı Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tmm expo açıktı tekrar gireceğim şimdi oyuna Burak Karabal dedi: F7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Malesef aynı
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 27 Mart 2025 #13 yigicat dedi: Tamam EXPO açıktı tekrar gireceğim şimdi oyuna. Maalesef aynı. Genişletmek için tıkla... Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Artı 0 Eksi
yigicat dedi: Tamam EXPO açıktı tekrar gireceğim şimdi oyuna. Maalesef aynı. Genişletmek için tıkla... Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim.
KS KS Y yigicat Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #14 Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben psu da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdi Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyor Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece bf1 de yapıyor. Son düzenleme: 27 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben psu da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdi Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyor Burak Karabal dedi: Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim. Genişletmek için tıkla... Denedim sadece bf1 de yapıyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 27 Mart 2025 #15 yigicat dedi: Ben PSU da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdi. Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyor. Denedim sadece BF1 de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ulan nedir sıkıntısı bir çözüm aklıma gelmiyor. Sadece niye BF1 de oluyor ki acaba? Diğer oyunlarınız ne? PC'deki en ağır oyun hangisi? Artı 0 Eksi
yigicat dedi: Ben PSU da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdi. Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyor. Denedim sadece BF1 de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ulan nedir sıkıntısı bir çözüm aklıma gelmiyor. Sadece niye BF1 de oluyor ki acaba? Diğer oyunlarınız ne? PC'deki en ağır oyun hangisi?
KS KS Y yigicat Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #16 Burak Karabal dedi: Ulan nedir sıkıntısı bir çözüm aklıma gelmiyor. Sadece niye BF1 de oluyor ki acaba? Diğer oyunlarınız ne? PC'deki en ağır oyun hangisi? Genişletmek için tıkla... BF5 de denedim, çıktım bir şey olmadı, sonra Tomb Raider girdim çıktım yine sorun olmadı. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Ulan nedir sıkıntısı bir çözüm aklıma gelmiyor. Sadece niye BF1 de oluyor ki acaba? Diğer oyunlarınız ne? PC'deki en ağır oyun hangisi? Genişletmek için tıkla... BF5 de denedim, çıktım bir şey olmadı, sonra Tomb Raider girdim çıktım yine sorun olmadı.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 27 Mart 2025 #17 yigicat dedi: BF5 de denedim, çıktım bir şey olmadı, sonra Tomb Raider girdim çıktım yine sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende fikir tükendi sanırım daha çok bilgi sahibi olanlar destek atar umarım. Kusura bakmayın başaramadık Artı 0 Eksi
yigicat dedi: BF5 de denedim, çıktım bir şey olmadı, sonra Tomb Raider girdim çıktım yine sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende fikir tükendi sanırım daha çok bilgi sahibi olanlar destek atar umarım. Kusura bakmayın başaramadık
KS KS Y yigicat Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 195 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #18 Burak Karabal dedi: Vallahi hocam bende fikir tükendi sanırım daha çok bilgi sahibi olanlar destek atar umarım. Kusura bakmayın başaramadık Genişletmek için tıkla... Yine de çok teşekkür ederim, bi şeyler denedik diyelim ama aklımda psu garantiye yollamak var. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Vallahi hocam bende fikir tükendi sanırım daha çok bilgi sahibi olanlar destek atar umarım. Kusura bakmayın başaramadık Genişletmek için tıkla... Yine de çok teşekkür ederim, bi şeyler denedik diyelim ama aklımda psu garantiye yollamak var.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 27 Mart 2025 #19 yigicat dedi: Yine de çok teşekkür ederim, bir şeyler denedik diyelim ama aklımda PSU garantiye yollamak var. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam umarım hayırlısı olur. Artı 0 Eksi
yigicat dedi: Yine de çok teşekkür ederim, bir şeyler denedik diyelim ama aklımda PSU garantiye yollamak var. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam umarım hayırlısı olur.