Bir deneyeceğim.
Hangisi.
Tmm expo açıktı tekrar gireceğim şimdi oyunaF7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız.
Malesef aynıF7 basıp diğer menüye geçmeyi dener misiniz? Disabled veya default gibi bir seçenek bulmanız lazım burada bulamazsınız.
Tamam EXPO açıktı tekrar gireceğim şimdi oyuna.
Maalesef aynı.
Ben psu da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdiKapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim.
Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyorKapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim.
Denedim sadece bf1 de yapıyor.Kapatmanıza rağmen yapıyorsa yazılımsal bir durum da olabilir mi ki acaba bilemedim.
Ben PSU da şüphelendim ama diğer oyunlarda deneyeceğim şimdi.
Oyun için de yapmaması anormal, oyundan çıkınca patlak veriyor.
Denedim sadece BF1 de yapıyor.
Ulan nedir sıkıntısı bir çözüm aklıma gelmiyor. Sadece niye BF1 de oluyor ki acaba? Diğer oyunlarınız ne? PC'deki en ağır oyun hangisi?
BF5 de denedim, çıktım bir şey olmadı, sonra Tomb Raider girdim çıktım yine sorun olmadı.
Yine de çok teşekkür ederim, bi şeyler denedik diyelimVallahi hocam bende fikir tükendi sanırım daha çok bilgi sahibi olanlar destek atar umarım. Kusura bakmayın başaramadık![]()
Yine de çok teşekkür ederim, bir şeyler denedik diyelimama aklımda PSU garantiye yollamak var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.