Arkadaşlar merhaba,
Ryzen 5 7600.
RTX 4060.
32 GB RAM mevcut.
BF1 oynuyorum, oyundan çıkar çıkmaz, kendi kendine reset atıyor PC ve yeniden açılıyor.
Neden olabilir?
Kule tipi kullanıyorum, şimdi tekrar oyun içinde bakacağım.Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Sıcaklık ne seviyede?
T- force delta ddr5EXPO veya XMP açık mı? Açıksa kapatıp kullanmamayı dener misin? RAM'lerin tam marka modelini de belirtir misin?
Kule tipi kullanıyorum, şimdi tekrar oyun içinde bakacağım.
T- Force Delta DDR5.
Hız aşırtma dimi o eğer o ise açıkEXPO falan açık mı?
Hız aşırtma değil mi o eğer o ise açık.
Tek oyunda yapması anormalEvet sayılır. BIOS'tan onu kapatıp kullanmayı denersiniz ısınma sorunu yoksa. RAM'ler böyle hatalara yol açabiliyor.
Tek oyunda yapması anormal
Sıcaklıklar 60 dereceyi geçmiyorEvet sayılır. BIOS'tan onu kapatıp kullanmayı denersiniz ısınma sorunu yoksa. RAM'ler böyle hatalara yol açabiliyor.
Tek oyunda yapması anormal.
Bi deneyeceğimYani belirli oyunlarda bazı şeylere fazlasıyla gerek duyulabiliyor. Örnek olarak benim birçok oyunda kapanma yapmazken Minecraft oyununda sistem kapanıyordu bu RAM kaynaklı durumdu. Sıkıntı başka da olabilir kefil olamam.
HangisiYani belirli oyunlarda bazı şeylere fazlasıyla gerek duyulabiliyor. Örnek olarak benim birçok oyunda kapanma yapmazken Minecraft oyununda sistem kapanıyordu bu RAM kaynaklı durumdu. Sıkıntı başka da olabilir kefil olamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.