bigbushysoNN
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar, herkese merhaba. Kısıtlı bir bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. Kendimce belirlediğim bilgisayar bileşenleri şöyle;
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 altı çekirdek 3.80 GHz.
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 7600 8 GB 128 bit.
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 32 GB(2x16) 6000 MHz CL30.
SSD: Lexar NM790 1TB okuma 7400 MB - yazma 6500 MB.
Kasa: Lian Li Lancool 207 4 fanlı beyaz.
Anakartlardan çok anlamadığım için herhangi bir seçim yapamadım, fakat elimde Kioxia 1TB PCI-e M.2 SSD var. Yeni topladığım sisteme bunu da dahil edeceğim dolayısıyla 2 adet M.2 girişli bir anakart olması lazım. PSU konusundan da çok fazla anlamıyorum bu yüzden PSU da seçemedim. İşlemci ve ekran kartı üzerinde ekstra bir soğutma ihtiyacı var mı yok mu bunu da bilmek istiyorum.
Yukarıda belirtmiş olduğum bilgilere göre önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler,
NOT: PUBG ağırlıklı olmak üzere çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. İstediğim şey 1080p de rekabetçi olarak oyun oynayabilmek.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 altı çekirdek 3.80 GHz.
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 7600 8 GB 128 bit.
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 32 GB(2x16) 6000 MHz CL30.
SSD: Lexar NM790 1TB okuma 7400 MB - yazma 6500 MB.
Kasa: Lian Li Lancool 207 4 fanlı beyaz.
Anakartlardan çok anlamadığım için herhangi bir seçim yapamadım, fakat elimde Kioxia 1TB PCI-e M.2 SSD var. Yeni topladığım sisteme bunu da dahil edeceğim dolayısıyla 2 adet M.2 girişli bir anakart olması lazım. PSU konusundan da çok fazla anlamıyorum bu yüzden PSU da seçemedim. İşlemci ve ekran kartı üzerinde ekstra bir soğutma ihtiyacı var mı yok mu bunu da bilmek istiyorum.
Yukarıda belirtmiş olduğum bilgilere göre önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler,
NOT: PUBG ağırlıklı olmak üzere çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum. İstediğim şey 1080p de rekabetçi olarak oyun oynayabilmek.