PES 2021 oynarken işlemci 78 79 arası gidip geliyor. CS2'de 82'yi görüyor. Yazın sıcaktan normal derdim ama değerlerde bir sıkıntı var mı?
Bu arada fanlar Full hızda çalışıyor her derecede %100.
PES 2021 oynarken işlemci 78 79 arası gidip geliyor. CS2'de 82'yi görüyor. Yazın sıcaktan normal derdim ama değerlerde bir sıkıntı var mı?
Bu arada fanlar Full hızda çalışıyor her derecede %100.
İşlemci çok ısınan bir işlemci. X serisi özellikle aşırı çalışıyor. 240M en fazla 82'ye düşürüyor. Bu işlemciye H100 ile yükte 82 gayet kabul edilebilir.
İşlemci çok ısınan bir işlemci. X serisi özellikle aşırı çalışıyor. 240M en fazla 82'ye düşürüyor. Bu işlemciye H100 ile yükte 82 gayet kabul edilebilir.
Arkadaşlar, az önceye kadar PES'te işlemci kullanımı çok yüksek idi bunun V-Sync'e bağlı olduğunu düşündüm ve V-Sync açtım, 100'den 50'ye düştü. Siz de şu adımları uygulayarak yapabilirsiniz. Oyunun dosyalarının içindeki settings dosyasını açın. Görselde görünen yerden "etkinleştir 1" i seçin...
www.technopat.net
Bu arkadaş sayesinde sorunu çözdüm diyebilirim. FPS'yi 165'e sabitledi ve şuan işlemci 65-70 arası gidip geliyor. X serisi sıcağı seven işlemci de olsa PES ile alakalı sorun var galiba internetten anladığım kadarıyla. Yardımınız için teşekkürler @Furkan Borak@AliEgemen