Ryzen 5600X ve RTX 3060 Ti sistem tavsiyesi

Bütçe
12.000 ₺
@Pandorria
ÇMSI, malzemeden aşırı derecede kısmış. Bunun farkına varıp Suprim X serisini çıkardı fakat o bütçede ROG varken o kartı da önermem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben burdan izlemiştim. Soğutma performansı ortalamanın üzerinde gözüküyor. Genel puanlaması da üst sıralarda bir kart. Ama 3070 serisinde işler değişiyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabi , kendim alıp incelemedim.

Bütçe yazmamışsın ben de Allah'a emanet yardırdım kaliteli parçalarla.

ROG fiyatları 3070 seviyesinde, ROG dışında ne alınabilir ki?
Yok o anlamda söylemedim. Palit GameRock ve Palit GamingPro varken ikisini de önermem. Fakat birisi en üst düzey kart almak istiyorsa Suprim X fiyat bandında Asus ROG var demek istedim. Yoksa 3070 fiyatına 3060 Tİ alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben burdan izlemiştim. Soğutma performansı ortalamanın üzerinde gözüküyor. Genel puanlaması da üst sıralarda bir kart. Ama 3070 serisinde işler değişiyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabi , kendim alıp incelemedim.

PCB’si bomboş bir kart. Bu listenin MSI Gaming X Trio ve İnno 3D hariç doğruluğuna güveniyorum.

O sıvı soğutma yerine PF240 daha mantıklı. GD750 fiyatları düşünce CM PSU’dan daha iyi bir alternatif. Ayrıca o 3070 yerine, DFS sitesinin stokları gelince 6200 TL’ye İnno 3D 3070 ICHILL X4 alınabilir. Ayrıca anakart Gaming EDGE ile değiştirilebilir.

Yok o anlamda söylemedim. Palit gamerock ve Palit gamingpro varken ikisini de önermem. Fakat birisi en üst düzey kart almak istiyorsa suprim X fiyat bandında ASUS ROG var demek istedim. Yoksa 3070 fiyatına 3060 Ti alınmaz.

PCB’si bomboş bir kart. Bu listenin MSI Gaming X Trio ve INNO 3D hariç doğruluğuna güveniyorum.

O sıvı soğutma yerine PF240 daha mantıklı. GD750 fiyatları düşünce CM PSU’dan daha iyi bir alternatif. Ayrıca o 3070 yerine, dfs sitesinin stokları gelince 6200 TL’ye INNO 3D 3070 ıchıll X4 alınabilir. Ayrıca anakart Gaming Edge ile değiştirilebilir.

Bende 3060 Ti Gaming X Trio var şu an. Yarın öğlen 6200'e satacağım. Fiyatlar beni korkutuyor açıkçası, çok yükselmiş kartlar. Tekrar bulabilecek miyim emin değilim...Güzel teklif verdiler reddetmek istemedim.

Bende 3060 Ti Gaming X Trio var şu an. Yarın öğlen 6200'e satacağım. Fiyatlar beni korkutuyor açıkçası, çok yükselmiş kartlar. Tekrar bulabilecek miyim emin değilim...Güzel teklif verdiler reddetmek istemedim.
Güzel teklifmiş. Bulursunuz diye düşünüyorum. 2-3 gün önce 6300’e 3070 vardı.

Bütçe yazmamış mı?
1609805483751.png

SSD kronik sorunlu, kasa fırın değil ama sıcak çalışır, önü mesh bir kasa terciih edin. İşlemci net çıkmamış. MSI 3060 Ti Gaming X bileşen kalitesi rezalet, onun yerine iChill veya Gamerock tercih edin. 2K'da darboğaz yapmaz, 1080P için bir tık darboğaz yapar. 3500X ise çok daha fazla.
teşekkür ederim ancak işlemci 5600x :)

Teşekkür ederim ancak bazı mağazalarda bulunmakta ona göre attım ve belirttiğiniz sistem 12.650 TL neredeyse arada 1100 lira fark var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı