Ryzen 7 1700 ve GTX 1080 sistem toplama

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak sizin önerdiğiniz uclude ram 8gb ve 2400mhz. Bütçeyi aşmak istemiyorum o yüzden bu anakartı seçtim. Ancak eğer benim sectigim anakart bu sistem için yeterli değilse değiştiririm. Sizin önerdiğiniz anakarta benim sectigim arasındaki ne fark var ve bu fark sisteme nasıl yansiyor?

İşlemci: R5 1600
Anakart: ASRock AB350 Pro4
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 (2x8) GB
Ekran Kartı: Galax GTX 1080 Ti EX OC
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Toshiba OCZ 240 GB
Kasa: Phanteks Eclipse P400 Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com
PSU: Silverstone Strider Plus 80+Bronze 700 W
Monitör: AOC AGON AG241QX
Toplam 8582 TL

Teknobiyotik'ten ve N11'den toplandı. GTX 1080 Ti sığdırdım. HDD gerek yok demişsiniz ancak sadece SSD az gelir.

Hâlâ Ryzen yerine Intel giderim diyenler var, inanamıyorum. Devir AMD devri. Daha fazla şunu söylemeyin. Bunu Intel kullanıcısı olarak söylüyorum.
Sistemde sadece o monitörün gereksiz pahalı olduğuna inanıyorum. Bir de DVD okuyucuya ihtiyacın var mıdır, kendine sor :)
2k en ucuz bu monitörü buldum o yüzden bu monitörü sectim. Forumdaki yazilarda Gtx 1080 için en az 2k monitör kullanılması gerektiği yaziyor. Sizin önerebileceğiniz başka monitör var mıdır? Bazı oyunları dvd olarak alıyorum o yüzden dvd gerekiyor

İşlemci: R5 1600
Anakart: ASRock AB350 Pro4
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 (2x8) GB
Ekran Kartı: Galax GTX 1080 Ti EX OC
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Toshiba OCZ 240 GB
Kasa: Phanteks Eclipse P400 Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası - n11.com
PSU: Silverstone Strider Plus 80+Bronze 700 W
Monitör: AOC AGON AG241QX
Toplam 8582 TL

Teknobiyotik'ten ve N11'den toplandı.
R5 1600 ile gtx 1080 ti uyumlu çalışır mi? Forumda darboğaz yapar vb yorumlarla karşılaştım. Darboğazın ne olduğunu da anlamadim aslinda ama yine de sormak istedim[emoji3]. Eğer uyumlu çalışırsa bu sistemi almak isterim

2K'da kullanacaksanız. Darboğaz olmaz. Zaten işlemci 6 çekirdek 12 izleğe sahip. Darboğaz olması için işlemcinin ekran kartının gücüne ya da ekran kartının işlemcinin gücüne ya da buna benzer bir olay yaşanması gerekir.
Çok soru sordum ama malum bir kere alıyoruz bu sistemi. O yüzden hata yapmak istemiyorum. Sizin önerdiğiniz anakartla benim sectigim arasında ne fark var? R5 1600un sogutucusu yeterli midir?Bir de ben montaj vs yapamam o yuzden teknobiyotikgen alacagim tum parcalari. mümkünse teknobiyotikten bir kada önerir misiniz?

Çok soru sordum ama malum bir kere alıyoruz bu sistemi. O yüzden hata yapmak istemiyorum. Sizin önerdiğiniz anakartla benim sectigim arasında ne fark var? R5 1600un sogutucusu yeterli midir?Bir de ben montaj vs yapamam o yuzden teknobiyotikten alacagim tum parcalari. mümkünse teknobiyotikten bir kasa önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı