Ryzen 7 1700 ve GTX 1080 Sistem Toplama

Asus ve MSI tercih edersen 3200 MHz kullanmada sıkıntı yaşayabilirsin. Ama Gigabyte ile en stabil ve en kaliteli ses yongalarına sahip.

Hepsi aynı yongayı kullanıyor. Yazılımlar farklı. Ki Gigabyte BIOS konusunda en rezil olan firmadır. Asus, Asrock başı çeker bu konuda.

Hepsi aynı yongayı kullanıyor. Yazılımlar farklı. Ki Gigabyte BIOS konusunda en rezil olan firmadır. Asus, Asrock başı çeker bu konuda.
En stabil B350 Gigabyte'dır. 3200 MHz RAM alıp rezil Asus ve Asrock ile 2133 MHz kullanmak zorunda kalacak. Hepsi aynı yongayı kullanmıyor. Gigabyte ses yongaları ile Asus'u iki ile çarpıyor dört ile bölüyor.

Dostum aşırı karıştı olay Sen bana sadece üstteki sistemin bir hatası var mı onu söyle ana kart olarak x370-F vede bellek olarak GSKILL F4-3200C14D-16GTZ varsay

Yahu 9000 bütçem var demedin mi?

En stabil B350 Gigabyte'dır. 3200 MHz RAM alıp rezil Asus ve Asrock ile 2133 MHz kullanmak zorunda kalacak. Hepsi aynı yongayı kullanmıyor. Gigabyte ses yongaları ile Asus'u iki ile çarpıyor dört ile bölüyor.

İkiye çarpıyor dört ile bölüyor. E sonuç sıfır o zaman?
Bu yorumundan ne kadar bilgi sahibi olduğunu anladım. Seninle daha fazla tartışmayacağım.

Normal MHz değerlerini göstermiyorsa A-XMP yapabilirsiniz.

Ugraşmayacaksan soru sorma derim.

Soru da sormadı ki. İddia attı. Bakkal iddiası. Bana teknik verilerle gelsin, haklı olsun, o zaman susayım. Diyeyim ki dostum sen haklısın. Ama yok, kulaktan dolma konuşuyor. Biri Intel biri AMD olmak üzere 2 farklı Gigabyte anakart kullandım. Intel tabanlı ASUS anakart da kullandım. Intel ve AMD tabanlı MSI anakartlar da kullandım. (Hatta şu an AMD APU ile birlikte MSI anakart kullanıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…