Frankensteinn
Hectopat
- Katılım
- 21 Mart 2017
- Mesajlar
- 365
Teşekkürler.Peki çok sevdiğim bir abime sordum da o msi al dedi msi asustan daha iyidir dedi sizce bu kanı ne kadar doğrudur? Soruyu başkaları da cevaplayabilir mi ?
MSI Asus'tan iyidir diye birşey yok. Örnegin bir Asus anakart MSI kart'tan daha uygunsa Asus alınabilir. Veya tam tersi şekilde. Tabi sizin ejderiya takıntınız varsa o baska [emoji23] .Teşekkürler.Peki çok sevdiğim bir abime sordum da o msi al dedi msi asustan daha iyidir dedi sizce bu kanı ne kadar doğrudur? Soruyu başkaları da cevaplayabilir mi ?
En az arıza çıkaran marka AsRock' dur.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Ben Gigabyte öneriyorum. En az sorun çıkaran marka şu an Gigabyte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.