Ertaç çakmak
Hectopat
Kullandığım işlemci ile bilgisayara ilk Windows 10 kurulumu yaptığımda her şey normal bir sekilde çalışıyor iken, MSI Live Update programını kullanarak indirmesi gereken programları indirdim. Şu an BIOS sürümü de güncel olmasına rağmen işlemci saat hızı 3900 MHz ile 4350 MHz arasında çalışıyor.
İşlemci kullanımı %7'yi geçmiyor yani herhangi bir uygulama oyun çalıştırmadığım halde durum bu şekilde.
Geceden beri bu durum hakkinda uğraşıyorum, güç seçeneklerini değiştiriyorum fakat herhangi bir değişim yok. Yardım edin lütfen, bilgisayarı şu an açmaya bile korkuyorum.
İşin saçma tarafı başlangıçta böyle bir durumun olmayışı.
Yukarıdaki bahsettiğim durumda sıcaklık değeri 50-70 arası değişim gösteriyor.
MSI Comand Center ve X-Boost'dan ötürü bu durum oluşuyor programları silince düzeldi.
İşlemci kullanımı %7'yi geçmiyor yani herhangi bir uygulama oyun çalıştırmadığım halde durum bu şekilde.
Geceden beri bu durum hakkinda uğraşıyorum, güç seçeneklerini değiştiriyorum fakat herhangi bir değişim yok. Yardım edin lütfen, bilgisayarı şu an açmaya bile korkuyorum.
İşin saçma tarafı başlangıçta böyle bir durumun olmayışı.
Yukarıdaki bahsettiğim durumda sıcaklık değeri 50-70 arası değişim gösteriyor.
MSI Comand Center ve X-Boost'dan ötürü bu durum oluşuyor programları silince düzeldi.
Son düzenleyen: Moderatör: