Ryzen 7 2700X ve GTX 1050 Ti sistem toplama

2 tane RAM alın.
Bende aynı ekran kartını tavsiyede bulunacaktım.
2 tane RAM alın.
Bende aynı ekran kartını tavsiyede bulunacaktım.

fiyat hakkında bilgi paylaşsaydın ona göre ilgili veya ilgisiz olabilirdim
İşlemci ve anakartımı yeni aldım ve FPS sorunları yaşıyorum çoğu oyunda. Ekran kartı, RAM ve PSU'yu değiştirmek istiyorum. İşlemci ve anakarta göre darboğaz yapmayacak parçalar önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  • İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 2700X Socket AM4 4.3GHz 20MB
  • ANAKART: MSI X470 GAMING PRO CARBON AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3466MHz (OC) USB3.1
  • EKRAN KARTI: MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12
  • RAM: 2xKingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC
  • SSD: Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0
  • PSU: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 550W
  • HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Disk ST1000DM010
  • KASA: Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa
bro bende işlemci ve anakart almayı düşünüyordum. fps sorunlarının ekran kartıyla ilgili mi yoksa işlemci anakartla ilgili mi yada neyle ilgili oldugunu biliyor musun çünkü bende de 1050 ti var ancak diğer ramdir vs. bilmiyorum bakmam gerekir. eğer ekran kartından dolayıysa ben almayayım mı bu işlemci ve anakartı diye düşündüm :/ fps sorunu derken fps dropdan mı bahsediyorsun yoksa düşük fps mi alıyorum diyorsun

fiyat hakkında bilgi paylaşsaydın ona göre ilgili veya ilgisiz olabilirdim

bro bende işlemci ve anakart almayı düşünüyordum. fps sorunlarının ekran kartıyla ilgili mi yoksa işlemci anakartla ilgili mi yada neyle ilgili oldugunu biliyor musun çünkü bende de 1050 ti var ancak diğer ramdir vs. bilmiyorum bakmam gerekir. eğer ekran kartından dolayıysa ben almayayım mı bu işlemci ve anakartı diye düşündüm :/ fps sorunu derken fps dropdan mı bahsediyorsun yoksa düşük fps mi alıyorum diyorsun
Ekran kartı düşük, ekran kartından dolayıdır. O sorun aldığı işlemci çok güçlü, anakartıda iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı