Ryzen 7 2700X ve GTX 745 sistem aniden kapanma sorunu

A.Salih

Hectopat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayar sürekli aniden kapanıyor. Power tuşuna basınca açılmıyor. Kasanın arkasından elektriği kesiyorum LED'leri sönüyor ve tekrar elektrik verdikten sonra açılıyor. Böyle garip bir durum. Sistemi 2-3 haftadır kullanıyorum yalnız son bir kaç gündür böyle.

Topladığım PC;
  • Ryzen 7 2700x
  • MSI x470 Gaming Pro
  • GTX 745 (oyun odaklı sistem değil)
  • 8 GB 3000 MHz RAM
  • SSD (sistem kurulu)
  • Windows 10 64 bit 1709.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye o ekran kartını takarsanız olacağı olur.
Ekran kartı işlemcinin hızına yetişemiyor.
En az GTX 1060 almanızı tavsiye ederim.
Onunla alakası yok. O tür bir şey anca oyunda olur (ki arkadaş oyun odaklı değil demiş) o da darboğaz şeklinde olur.
Yeni topladığım bilgisayar sürekli aniden kapanıyor. Power tuşuna basınca açılmıyor. Kasanın arkasından elektriği kesiyorum LED'leri sönüyor ve tekrar elektrik verdikten sonra açılıyor. Böyle garip bir durum. Sistemi 2-3 haftadır kullanıyorum yalnız son bir kaç gündür böyle.

Topladığım PC;
  • Ryzen 7 2700x
  • MSI x470 Gaming Pro
  • GTX 745 (oyun odaklı sistem değil)
  • 8 GB 3000 MHz RAM
  • SSD (sistem kurulu)
  • Windows 10 64 bit 1709.
Elektrik kaynağı, (varsa)çoklayıcı priz iyi mi? PSU ne?

Herhangi bir hata alıyor musunuz? Olay Görüntüleyicisi'nde hata olarak bir şey var mı?
Kod:
Olay Görüntüleyicisi -> Windows Günlükleri -> Sistem

Cooler Master'ın K280 model kasası var. İçinde 500 watt kendi PSU'su var. Çoklayacı priz var, iyi bir priz önceden hiç sorunum olmadı. Olay görüntüleyicisinde hata var ama anlamadım ekte dosyası var. Ayrıca Keyshot kullanırkende aniden kapandı bende %100 CPU'dan %25'e çektim yine kapandı. İşlemciyle ilgili bir sorun olmayabilir. İnşaallah.

Kasa modeli: K280 | Cooler Master
Olay görüntüleyicisi: sistem_1055.MTA
Bilgisayar açılırken bile kapanıyor lütfen yardım edin. Birde açılırken şu ekran çıkıyor.
P_20180522_183204.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı