Ryzen 7 2700X ve RTX 2070 sistem toplama

Çokta uçmuyo aslında. Arkadaşın bütçesi 17500 tl civarlarında. Bu sistem 16300 tuttu. (İTOPYA’DA) farklı sisteler gezilirse daha da ucuza gelir ama Threadripperlar için soğutucu göremedim hiç sadece 1-2 tane hava soğutma var.

İntel olarak süper bir sistem ama arkadaş render yapacakmış. İntel işine yaramaz.
Hmm, evet sadece oyun odaklı bir sistem sandım ozaman Ryzen Threadripper daha mantıklı

Hmm, evet sadece oyun odaklı bir sistem sandım ozaman Ryzen Threadripper daha mantıklı
Aynen öyle. Threadripper a normal sıvı soğutmalarıda önermişler farklı konularda ama ekstra aparat vs. almak gerek sanırım. Çünkü doğrudan uyumluluk göremedim ben o soğutucularda.

Dosya Ekleri

• FC541D34-7F31-4A0F-A175-4B8781203E19.jpeg
    FC541D34-7F31-4A0F-A175-4B8781203E19.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 74
Aslında bu sistemde anakarttan biraz kısıp kasayı biraz daha bir parça alabilir. Böyle sisteme daha iyi kasa yakışır :D.
Anakart kısmaya gerek yok bütçede 400-500 tl lik bi fazlalık var ordan istediği kasayı seçer. Ben kendim o kasayı kullanıyorum memnunum. İçinde parçadan kısmaktansa kasadan kısmayı tercih ederim şahsen.

1.si adam render yapacak amd ye ihtiyacı var. 2. si yine renderden dolayı bu bütçeye 32 GB ram yakışır. Ve sırf adı var diye en düşük seviye 2080Tİ ve bütçe yetsin diye en dandik psu yu koymak da güzelmiş. :)
Dandik demem yanlış anlaşılabilir kusura bakmayın ama bu sisteme daha iyi bir psu şart. Yoksa o da iyi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı