Ryzen 7 2700X vs Ryzen 5 3600X

Hocam 1080p'de özellikle BF gibi oyunlarda ağır işlemci darboğazı yiyorum. Kasam pek iyi durumda olmadığı için her şeyi 0'dan almak istiyorum. Malesef 1440p monitörüm yok onu sistemden birkac ay sonra almak gibi fikrim var.
Konu Battlefield olunca akan sular durulur. :) Ona benim de bir çarem yok... Ryzen 2600'den aşağısı şu an o oyunda kesmiyor. i5 8400 dahi tekliyor o oyunda.

Konu Battlefield olunca akan sular durulur. :) Ona benim de bir çarem yok... Ryzen 2600'den aşağısı şu an o oyunda kesmiyor. i5 8400 dahi tekliyor o oyunda.
Bilgisayarı aldığımdan beri yüzlerce saat oynadığım tek oyundur BF ve yaklasık 1 yıldır oynayamıyorum darboğazdan dolayi :)
Bence beklenir. Duruma göre seçip karar verirsin. Bana kalırsa @CJack60'nin de dediği gibi parçaları almaya başla.
Öyle yapacağım hocam ilk kasa PSU ve SSD almaya başlayacağım.
@sarahsoles hocam peki, 9. Nesil bir intel alınır mı? 9700K'de 8/8 çekirdek var. Bu uzun süre (4yıl) götürür mü?
3600x yerine böyle bir sistem alınsa nasıl olur?

Dosya Ekleri

• IMG-20190519-WA0011.jpg
    IMG-20190519-WA0011.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı